Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικα παζάρια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Δώρα, διακοσμητικά για το σπίτι, παραδοσιακά γλυκά και πολλά άλλα αντικείμενα μπορεί να αγοράσει κάποιος στα χριστουγεννιάτικα μπαζάρ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργανώνονται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη. Με αφορμή τις γιορτινές αυτές ημέρες πραγματοποιούνται, επίσης, συναυλίες, ενώ μη κυβερνητικές οργανώσεις στήνουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα περίπτερα.

Το τριήμερο 17 - 19 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace» θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Χριστουγεννιάτικο πάρτι αγάπης και προσφοράς διοργανώνει την Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου (9.30 μ.μ.) και η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης στο bar - restaurant «Bungalow White», ενώ το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο του παζάρι διοργανώνει στις 18 και 19 Δεκεμβρίου και ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, στην έδρα του συλλόγου στην οδό Καρανιβάλου στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας - Θράκης οργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά χριστουγεννιάτικο παζάρι, από τις 18 - 22 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή 30 δημιουργών, στην οδό Βασ. Ολγας. Το ίδιο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και παζάρι μεταχειρισμένων μικροαντικειμένων.

Ηδη, πάντως, το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στήσει στη συμβολή των οδών Ερμού και Αριστοτέλους το δικό του χριστουγεννιάτικο σπιτάκι, το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά, έως τις 31 Δεκεμβρίου, από τις 9 π.μ. - 9 μ.μ. Περίπτερο με κάρτες και χριστουγεννιάτικα είδη θα έχουν και οι «Γιατροί του Κόσμου», στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Ικτίνου, από τις 17 -31 Δεκεμβρίου (10 π.μ. - 7 μ.μ.).

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου