Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Primary Science - Classroom Organisation

Ημερίδα :«Εφηβεία: μια πρόκληση, μια απάντηση»

Η Τοπική Ομάδα Στήριξης Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος & το Γραφείο Οικογένειας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας διοργανώνουν ημερίδα, με τίτλο «Εφηβεία: μια πρόκληση, μια απάντηση» το Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2010 , στις 6.00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας.

Δήμος Συκεών: εκδηλώσεις Δεκεμβρίου 2010

Πανέμορφα χριστουγεννιάτικα δένδρα αγάπης, δράσεις ανθρώπινης αλληλεγγύης, παραμύθια και παιδικές θεατρικές παραστάσεις, χορωδιακές εκδηλώσεις, αφιερώματα στο έργο του ποιητή Νίκου Καββαδία, λαμπιόνια και πυροτεχνήματα που φωτίζουν τον ουρανό και ζωγραφίζουν όμορφες εικόνες στην καρδιά μας, ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά και τα δώρα του για όλους, και πολλές ακόμα εκπλήξεις, περιμένουν μικρούς και μεγάλους στο δήμο Συκεών.
Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

Πολιτικές προστασίας για άτομα με αναπηρία

Τις πολιτικές απασχόλησης και κοινωνικής προστασίας για άτομα με αναπηρία και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης παρουσίασε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Τ. Κατσέλη, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής.

Θέατρο Σιγής Κωφών Μακεδονίας Θράκης Θεσσαλονίκης: Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Το Θέατρο Σιγής Κωφών Μακεδονίας Θράκης Θεσσαλονίκης δέχεται βιογραφικά για την επιλογή νέων στελεχών στην επαγγελματική θεατρική ομάδα που λειτουργεί.

Στην πόλη Άβιλα της Ισπανίας απονεμήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το βραβείο φιλικής προς τα άτομα με αναπηρία πόλης 2011

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απένειμε στην Άβιλα, ισπανική πόλη γνωστή για τα μεσαιωνικά τείχη της, το βραβείο φιλικής, προς τα άτομα με αναπηρία, πόλης 2011 (Access - City Award 2011). Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό βραβείο για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία, που απονέμεται για πρώτη φορά.