Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Hμερίδα: "Η Εκπαίδευση των Μαθητών/τριών με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα"

Σας γνωρίζουμε ότι ο Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης της 6ης Περιφέρειας Ηπείρου Μηνάς Ευσταθίου διοργανώνει Επιμορφωτική Ημερίδα την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 8.30΄ έως 13.30΄, για τους Δ/ντές, Δ/ντριες, Προϊσταμένους/νες που προΐστανται των ΣΜΕΑΕ Π.Ε. & Δ.Ε., τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, το ειδικό προσωπικό και το ειδικό βοηθητικό προσωπικό που εργάζονται στις σχολικές δομές της ειδικής αγωγής & εκπαίδευσης της Π.Ε. & Δ.Ε. Νομού Ιωαννίνων (Ειδικά Σχολεία, Τμήματα Ένταξης, Παράλληλη Στήριξη, Κατ’ οίκον).

Προβολή:"Spirit in motion" - London 2012 Paralympic Games


Σοπράνο: Denise Leigh
Νοηματίστρια: Deepa Shastri
Σημείωση:  Η Deepa Shastri είναι Κωφή ηθοποιός, έχει προταθεί για Children's BAFTA και συμμετέχει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την προσβασιμότητα των κωφών ατόμων στα θέατρα.

Το Παιδικό Μουσείο υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2012!

Από το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρες 10.00 – 15.00, το «Παιδικό Μουσείο – Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων» με τη συνεργασία του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου ανοίγει και πάλι για το κοινό με τα γνωστά και αγαπημένα εκθέματά του:

Δημιουργικά εργαστήρια στο Βαφοπούλειο

Πολλά είναι τα δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες που λειτουργούν για ακόμη μια χρονιά στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.