Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τι μαθαίνουμε από τα νήπια

Είναι τρυφερά, γεμάτα φαντασία και λένε τις πιο έξυπνες ατάκες. Τα παιδιά νηπιακής ηλικίας είναι η καλύτερη παρέα, γιατί μαζί τους δεν βαριέσαι ποτέ!
της Ελένης Καραγιάννη
Νήπια. Τόσο ιδιαίτερα, χαρισματικά και μοναδικά πλάσματα! Ας ξεχάσουμε, λοιπόν, τις γκρίνιες, τα κλάματα και τις υστερίες τους και ας αγαπήσουμε το χιούμορ, την προσωπικότητα και την ενέργειά τους. Γιατί υπάρχουν πραγματικά πολλοί λόγοι που τα κάνουν αξιαγάπητα.

Μικτή μάθηση και διεξαγωγή μαθημάτων online σε ένα παραδοσιακό Πανεπιστήμιο

της Jacqueline L. Chill
Η εκπαίδευση online εξαπλώνεται ταχέως στα ιδρύματα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί οργανισμοί συνειδητοποιούν ότι η ζωή των πελατών τους συνεχώς μεταβάλλεται, και αξιολογούν αδιάκοπα τρόπους για την ενσωμάτωση αυτών των αλλαγών στις πρακτικές τους. Παρόλα αυτά, μερικά παραδοσιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα διστάζουν να εφαρμόσουν προγράμματα ή μαθήματα e-learning.

Πασχαλινό παζάρι της "ΑΜΥΜΩΝΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2011, από 9.00 π.μ. μέχρι 3.00 μ.μ. η "ΑΜΥΜΩΝΗ-Σύλλογος Θεσσαλονίκης" θα βρίσκεται στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, στο ύψος του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Καλαμαριάς.

Πασχαλινό Bazaar από το ΠΕΚ/ΑμεΑ

Δώστε χαρά σε ένα παιδί

Την Κυριακή 17 Απριλίου φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας και κάντε μια βόλτα στην πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό. Μαζί σας να έχετε φροντίσει να πάρετε παιχνίδια και παιδικά βιβλία σε καλή κατάσταση. Προορίζονται για παιδιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Γιατί ένα παιχνίδι ή ένα βιβλίο ίσως να μη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά σίγουρα θα φωτίσει με χαρά ένα παιδικό πρόσωπο, γεγονός που κάνει αυτόν τον κόσμο λίγο πιο όμορφο.

Προβολή: «ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ»

Ημερομηνία Μετάδοσης: 16.04.2011 Ένας στους δύο Έλληνες εκτιμάται ότι έχει τσιμπημένες τιμές χοληστερόλης. Επισήμως η χοληστερίνη, όπως έχουμε συνηθίσει να τη λέμε, είναι πάνω από τα επιτρεπτά όρια στο 40% των ενηλίκων στη χώρα μας. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι πολλά παιδιά έχουν πλέον υψηλές τιμές λιπιδίων στο αίμα όχι μόνο λόγω κληρονομικότητας αλλά και εξαιτίας των κακών διατροφικών συνηθειών.