Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΘ: Ομιλία του Jacques Rancière από το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών

Το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών σας προσκαλεί στην ομιλία του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Παρίσι VIII κ. Jacques Rancière, με θέμα «ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;» Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 7.00 μ.μ.,

Αίθουσα Κωνσταντόπουλου, 1ος όροφος Σχολής Ν.Ο.Π.Ε., Πανεπιστημιούπολη

Η ομιλία θα γίνει στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τα ακουστικά.

Επικοινωνία: κα Φιλοσίδου
Τηλέφωνο: 2310 991342

Ανάγκη η λειτουργία ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου στο Ρέθυμνο

Είναι γνωστό ότι η εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία είναι υποβαθμισμένη στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να μένει στα χαρτιά η διακήρυξη περί ίσων δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων στη δωρεάν εκπαίδευση.
Η λειτουργία του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Ρεθύμνου, είναι ένας στόχος που βάζει ο προϊστάμενος Γραφείου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, Μ. Μαραγκάκης.

"Καραμέλα"


Ο Χρήστος Θηβαίος τραγουδάει μαζί με το γιο του, Νίκο, το κομμάτι "Καραμέλα" στον παιδικό δίσκο "Τραγουδάκια γάλακτος".

Εβδομάδα Διατροφής 2011

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση για την εβδομάδα διατροφής στη Θεσσαλονίκη. Η ημερίδα διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων και αφορά στην οικογένεια πριν και μετά τον ερχομό του παιδιού. Οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν είναι: γονιμότητα, εγκυμοσύνη, θηλασμός, ο πρώτος χρόνος με το παιδί και τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 9:00 μέχρι τις 15:00 και θα πλαισιωθεί από πλήθος εκλεκτών ομιλητών, εκθετών και παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Πηγή: kryfokamari