Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο σε παιδιά προσφέρει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο παιδιών πραγματοποιεί, από σήμερα Δευτέρα μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, στο Στρατόπεδο Παύλου Μελά και από 5 έως 11 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Αριστοτέλους, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ), στηρίζοντας τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού». 

Τα παιδιά στις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος επηρεάζονται από διαφημίσεις τσιγάρων

Τα παιδιά ηλικίας πέντε και έξι ετών στις χώρες χαμηλού μεσαίου και εισοδήματος όπως η Ινδία και η Βραζιλία επηρεάζονται από τις διαφημίσεις των καπνοβιομηχανιών, κάτι που αυξάνει τον κίνδυνο να γίνουν καπνιστές, σύμφωνα με μελέτη αμερικανών ερευνητών που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Αντιμετωπίζοντας τα πρώτα σημάδια μιας ίωσης

Τα παιδιά αρρωσταίνουν από κρυολόγημα κατά μέσο όρο οχτώ με δέκα φορές το χρόνο, οπότε καλό είναι να προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε κάποιες ιώσεις κι αυτό το χειμώνα. 

Πώς ήμουν τέλεια μάνα πριν κάνω παιδιά

Πριν κάνω παιδιά είχα εξαιρετικές ιδέες για το πώς θα ‘”είμαι πρότυπο μητέρας”. Σας παρουσιάζω τις δέκα απ΄αυτές (και αμέσως μετά την πραγματικότητα που ισχύει αφότου έγινα στ΄αλήθεια μητέρα):
Διαβάστε την απολαυστική συνέχεια στο newagemama

Εγκρίθηκε η αλεμτουζουμάμπη στη θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε την κυκλοφορία και της αλεμτουζουμάμπης για τη θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης, μετά την απόφαση της 30ης Αυγούστου για την τεριφλουνομίδη, και τα δύο φαρμακευτικά σκευάσματα αναμένεται να διατεθούν σύντομα στις χώρες-μέλη της ΕΕ. 

Παρουσίαση του βιβλίου "Πιρουλίτο και Ροζαλία"

Οι εκδόσεις Πατάκη και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το βιβλίο Πιρουλίτο και Ροζαλία της Αθηνάς Μπίνιου σε εικονογράφηση της Έφης Λαδά. Μια εκδήλωση για την δύναμη της αγάπης και τη διαφορετικότητα.

Από 4 ετών
Είσοδος ελεύθερη