Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

"Coming Out"


Ένας γιος αποκαλύπτει στη μητέρα του ένα μυστικό. Αυτή πώς αντιδράει;
Γραμμένο από τον  Charlie Swinbourne ("The Fingerspellers", "Departure Lounge") και σκηνοθετημένο από τον Louis Neethling το 2006, η μικρού μήκους ταινία "Coming Out" έχει διακριθεί και βραβευθεί πολλές φορές.
Πρωταγωνιστούν οι David Hay, Debbie Norman και Ilan Dwek

2ο Διεθνές Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής: "Σύγχρονες τάσεις και προοπτικές στην Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση του 21ου αιώνα"

Ο Τομέας Παιδαγωγικής του Τμήματος Βρεφονηποκομίας του ΤΕΙ Ηπείρου σε συνεργασία με το Εργαστήριο Παιδαγωγικής και Διδακτικής Μεθοδολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Παράρτημα Ηπείρου της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλαδας (Π.Ε.Ε.) ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Προσχολικής Αγωγής με θέμα: "Σύγχρονες τάσεις και προοπτικές στην Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση του 21ου αιώνα". Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στα Γιάννενα. στις 22, 23 και 24 Οκτωβρίου 2010.

Έναρξη της συνεργασίας του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης με το εργαστήρι ελεύθερης εικαστικής έκφρασης "Το Κουκούλι".

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το εργαστήρι ελεύθερης εικαστικής έκφρασης "Το Κουκούλι", με υπεύθυνη την κα. Ανυσία Φραγγατζή, διπλωματούχου art therapy.

Βιβλιογραφία Ελληνικής Γλωσσολογίας

Η ιστοσελίδα http://bibliography.glotta.ntua.gr/ αποτελεί μια πρώτη συγκέντρωση βιβλιογραφίας δημοσιεύσεων για την Ελληνική γλώσσα, στα Ελληνικά ή σε άλλες γλώσσες δημοσιεύσεων για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τη γλώσσα ή τη γλωσσολογία, από Έλληνες δημοσιεύσεων που αφορούν τη γλώσσα ή τη γλωσσολογία, μεταφρασμένων στα Ελληνικά.

Περιοδικό Sesame Street

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Sesame Street Magazine και αποθηκεύστε δωρεάν το τελευταίο τεύχος. Μαζί με το παιδί σας απολαύστε μια ποικιλία από  ιστορίες, παιχνίδια και δραστηριότητες.
Το τεύχος του Ιουλίου-Αυγούστου 2010 φιλοξενεί τα χρώματα του ουράνιου τόξου και όχι μόνο! Σουσάμι, άνοιξε!