Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Οι Batala atenas στη σκηνή του Θεάτρου Κωφών



"Do you see it happen": Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων



Διαγωνισμός για τη χρήση των κοινωνικών μέσων στην εκμάθηση ξένων γλωσσών

Το Ευρωπαϊκό δίκτυο "Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών και Κοινωνικά Μέσα – 6 Βασικοί Διάλογοι" προσκαλεί όλους τους δασκάλους ξένων γλωσσών να πάρουν μέρος σε αυτόν τον διαγωνισμό που έχει στόχο την εντόπιση των ορθών πρακτικών στη χρήση των κοινωνικών μέσων στην εκμάθηση ξένων γλωσσών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θα απονεμηθεί επίσης βραβείο στη βέλτιστη πρακτική και τη συνεισφορά της στην κατανόηση της καινοτόμου φύσης των τεχνολογιών των κοινωνικών μέσων στις αίθουσες διδασκαλίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Προβολή από το Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου


Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Αυτισμού διοργανώνει εκδήλωση για την προβολή της ταινίας "Ocean Heaven" την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 στις 11:30 πμ στον κινηματογράφο Ηλυσια (έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου). Η είσοδος είναι δωρεάν.

Διαμαρτυρία Ε.Σ.Α.μεΑ. για προσβλητικό άρθρο στην εφημερίδα της Ρόδου «Γνώμη»

Με επιστολή της η Ε.Σ.Α.μεΑ. εκφράζει την αγανάκτηση και την διαμαρτυρία του αναπηρικού κινήματος της χώρας για επαίσχυντο και ρατσιστικό άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Γνώμη» της Ρόδου στις 21.03.2011 (σελ. 40) με τίτλο «Αδυναμία Εκπροσώπησης».

Ποδόσφαιρο γυναικών στο ΑΠΘ

Είσαι φοιτήτρια και σ' αρέσει το ποδόσφαιρο; Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (Π.Γ.) του Αριστοτελείου από φέτος σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις μαθήματα ποδοσφαίρου! Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 2310992672 ή στο infogymnasium@ad.auth.gr. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 6/4 στις 18.00 στο Π.Γ.

"βηματίΖΩ": θατρική παράσταση

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» και το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς σε συνεργασία με την Ομάδα Θεάτρου «ΟΜΠΡΕΛΕΣ» σας καλούν να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση «Το μεγάλο μας Τσίρκο» του Ιακ. Καμπανέλλη.

Αύριο στην Έκτη Αίσθηση

Επανάληψη της εκπομπής για τον Σακχαρώδη διαβήτη, Hally Bery.
Στην εκπομπή αυτής της Παρασκευής, θα δώσουμε απαντήσεις σε κάποια σημαντικά ερωτήματα για το σακχαρώδη διαβήτη. Τι είναι, πόσοι τύποι διαβήτη υπάρχουν, ποιές είναι οι επιπλοκές και ποια τα μέτρα πρόληψης.