Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

Βιβλίο: Γιατί τα κρεμμύδια με κάνουν να κλαίω; (και άλλες ερωτήσεις για την κουζίνα)

Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί γουργουρίζει η κοιλιά σας; Γιατί σκάει το πόπκορν; Γιατί είναι χνουδωτά τα ροδάκινα; Γιατί κάνει τόσο αφρό το υγρό σαπούνι των πιάτων; Με ποιον τρόπο το ψυγείο διατηρεί κρύα τα φαγητά; Γιατί τα κρεμμύδια μάς κάνουν να κλαίμε; Γιατί τσιτσιρίζουν τα φαγητά; Γιατί μυρίζουν τα σκουπίδια; Από πού προέρχεται το γυαλί; Γιατί τα λεμόνια μάς κάνουν να σουφρώνουμε το πρόσωπό μας; Γιατί ραγίζουν τα παγάκια; Γιατί το φαγητό κρυώνει πιο γρήγορα όταν το φυσάμε;