Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αλλάζει το Πανεπιστήμιο Gallaudet;

Το Πανεπιστήμιο Gallaudet είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα γνωστό στην κοινότητα των Κωφών, αλλά και σε όσους ασχολούνται με αυτήν. Η Λαμπροπούλου το παρουσιάζει συνοπτικά ως εξής: 

Στις 16/10 ο Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας 2011

Από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 10 το πρωί της Κυριακής 16 Οκτωβρίου 2011 θα δοθεί η εκκίνηση για τον φετινό Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας, ενώ τα άτομα με αναπηρία θα ξεκινήσουν την ίδια ημέρα στις 9.45 π.μ. από τα Προπύλαια.

Ασφάλεια παιχνιδιών: απαγορεύονται τα μπαλόνια;

Στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Telegraph διαβάσαμε ότι με πρόσφατη οδηγία της Ευρωπαϊκή Ένωσης, τα παιδιά κάτω των 8 ετών δεν θα πρέπει να φουσκώνουν μπαλόνια χωρίς την επιτήρηση από κάποιον ενήλικα, καθώς είναι πιθανό να τα καταπιούν και να πνιγούν.

Ζαχαρίας Παπαντωνίου: Ο Παπαγάλος



Προσφέρετε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στις Στέγες Προστασίας Ανηλίκων Αθήνας και Πειραιά

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» καλεί σε βοήθεια προκειμένου να καταφέρει να ανταποκριθεί στον καθημερινά αυξανόμενο αριθμό οικογενειών που ζητούν ενίσχυση σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. 

Καλιφόρνια: Σολάριουμ τέλος για ανήλικους

Οι ανήλικοι στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας δεν θα μπορούν πλέον να καταφεύγουν στο σολάριουμ για να αποκτούν μπρούτζινο χρώμα, μετά την υπογραφή νομοσχεδίου από τον κυβερνήτη Τζέρι Μπράουν που απαγορεύει σε οποιονδήποτε είναι κάτω από 18 ετών να χρησιμοποιεί συσκευές μαυρίσματος που εκπέμπουν υπεριώδεις ακτίνες. Το νομοσχέδιο θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου.

4ο Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού

Τι ακριβώς είναι ένα ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού; Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο εσείς και άλλοι δύο συνποδηλάτες που θα σας προσφέρει η θεά τύχη, ψάχνετε στο κέντρο της πόλης για σημεία ή καταστάσεις, ώστε να μαζέψετε πόντους.

Παιδική παράσταση: "Ο Τζακ και η Μαγική Φασολιά"

Η διαδραστική παράσταση της "Ομάδας Μαρμελάδα" για παιδιά "Ο ΤΖΑΚ & Η ΜΑΓΙΚΗ ΦΑΣΟΛΙΑ" ξεκινάει την Κυριακή 16/10/11 ώρα 12.00 στο Studio Μαυρομιχάλη. Η παράσταση συνοδεύεται από ζωντανή μουσική & τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά, παίζοντας ρόλους πάνω στην σκηνή!!!
 

Εγκυμονούσα μαραθωνοδρόμος έκοψε το νήμα και μετά γέννησε

Αντί να πιει λίγο νερό και να ξεκουραστεί, όπως έκαναν οι υπόλοιποι δρομείς, εκείνη έτρεξε τον μαραθώνιο του Σικάγο και μετά πήγε και... γέννησε. 

Η Αμπερ Μίλερ ήταν έγκυος στην 39η εβδομάδα όταν έκοψε το νήμα. «Ηταν η πιο μεγάλη μέρα της ζωής μου», είπε όχι μόνο για τη χαρά που της έδωσε η υγιέστατη κορούλα της, αλλά και για το αθλητικό επίτευγμα που είχε κάνει λίγο νωρίτερα. Το μωρό, η μικρή Τζουν, γεννήθηκε 3,5 κιλά και είναι το δεύτερο παιδί της 27χρονης κυρίας Μίλερ.

Μάγνητες Τυφλοί: Μαθήματα χορού Τάνγκο - λάτιν

Την Παρασκευή 7.30 μμ στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου του σωματείου Μάγνητες Τυφλοί ξεκινάνε τα μαθήματα χορού Τάνγκο λάτιν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 2421027464 καθημερινά 10-1 π.μ. 
Πηγή: blind.gr