Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Προβολή: Ειδικό Σχολείο Κωφών Πάτρας

Το Ειδικό Σχολείο Κωφών Πάτρας αποτελεί έναν πρότυπο εκπαιδευτικό χώρο, κατάλληλο να φιλοξενήσει τις δεξιότητες, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά των παιδιών, καθώς και να τα βοηθήσει να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους με την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών που βρίσκονται συνεχώς δίπλα τους, χωρίς να ξεχνούν την ξεχωριστή προσωπικότητα του καθενός.

"Κλόουν χωρίς σύνορα"

Ξέρουμε για τους "Γιατρούς" και τους "Δημοσιογράφους χωρίς σύνορα". Λιγότερο γνωστοί είναι οι «Κλόουν χωρίς σύνορα». Κι όμως εδώ και μερικά χρόνια σκορπούν το γέλιο στα παιδιά του κόσμου.

Υποτροφίες στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού από την Ακαδημία Αθηνών

Η Ακαδημία Αθηνών ανακοίνωσε την προκήρυξη διαγωνισμού για τη χορήγηση δύο (2) υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο της Ιστορίας του Νεότερου Ελληνισμού στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, από τα έσοδα των Γενικών Κληροδοτημάτων υπέρ της Εκπαιδεύσεως.

Χ.Α.Ν.Θ.: Χελιδονίσματα 2012

Ένα χελιδόνι δεν φέρνει την άνοιξη… χτίζοντάς τους όμως φωλιές είναι σίγουρο πως όλοι μαζί θα τη φέρουμε! Η Χ.Α.Ν.Θ. σάς καλεί όλους να κατασκευάσουμε σπίτια για τα χελιδόνια με κέφι και δημιουργικότητα!