Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Το τραγούδι του παπιού (Τριβιζάς)


Λατρεμένος Τριβιζάς... οπερετικός

Εθελοντισμός για τα παιδιά

Πέρα από το έργο των μεγάλων γνωστών μη κυβερνητικών οργανώσεων υπάρχουν και συμπολίτες μας οι οποίοι αφιερώνουν εθελοντικά τον χρόνο τους σε δράσεις βοηθώντας παιδιά που έχουν λιγότερες ευκαιρίες. Εάν αναζητάτε έναν τρόπο για να συνεισφέρετε εθελοντικά, καταγράψαμε μερικές από τις πολλές προσπάθειες που γίνονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Εξετάσεις σε σχολεία της Δυτικής Ελλάδας για πιθανά προβλήματα όρασης στα παιδιά

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του «Ετήσιου Σχεδίου δράσης πρόληψης, ενημέρωσης και προαγωγής υγείας των πολιτών της ΠΔΕ για το 2017» οργανώνει μία κοινή δράση σε συνεργασία με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδαςκαι την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μαθητές έφτιαξαν σεισμογράφους και βραβεύθηκαν

Τις μαθητικές ομάδες που διακρίθηκαν στον εκπαιδευτικό διαγωνισμό «Φτιάξε τον δικό σου σεισμογράφο» βράβευσε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Τηλεσκόπιο Δωρίδη στο Θησείο.

Πουέρτο Ρίκο: Κλείνουν 184 δημόσια σχολεία

Το Πουέρτο Ρίκο θα κλείσει 184 δημόσια σχολεία σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσει πόρους. Αυτό γίνεται εν μέσω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που μαστίζει το νησί.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας δήλωσε πως 27.000 μαθητές θα μεταφερθούν σε άλλα σχολεία. Τα «λουκέτα» θα μπουν μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς αυτό τον μήνα.