Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Αιτήσεις στο πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση» της Γ.Γ. Νέας Γενιάς

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του Προγράμματος της Ε.Ε «Νέα Γενιά σε Δράση» υποστηρίζει την υλοποίηση καινοτόμων δράσεων από/για νέους, που ενισχύουν τη συνεργασία στον τομέα της νεολαίας, καθώς και την προσφορά εθελοντικού έργου από νέους, με τα έξοδα καλυμμένα, για διάστημα 2 έως 12 μηνών σε μια από τις χώρες του Προγράμματος εκτός της Ελλάδας.

«Δεν τους κάνουν; Μας κάνουν!»

Με το σύνθημα  «Δεν τους κάνουν; Μας κάνουν!»  την Κυριακή 29 Απριλίου 2012,  από τις 12:00 έως τις 15:00 ο Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας του Δήμου Θεσσαλονίκης  σε συνεργασία με την ομάδα  «GiveTheKids» διοργανώνει εκδήλωση για παιδιά έως 5 ετών  στην αυλή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Άνω Τούμπας, επί της οδού Ολυμπίας 10.

Παραμυθοκόρες: Αφήγηση παραμυθιών στο Βρυσάκι

Ο Χώρος Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι» παρουσιάζει τις παραμυθοκόρες σε μια παράσταση αφήγησης από τις  29/04 μέχρι τις 27/05.

Υποτροφίες κληροδοτήματος Εμμανουήλ Σακλαμπάνη ακαδ. έτους 2012-2013

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης, θα χορηγήσει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 τρεις (3) υποτροφίες, χωρίς διαγωνισμό, με επιλογή, σε βάρος των εσόδων του κληροδοτήματος «Εμμανουήλ Σακλαμπάνη», σε πτυχιούχους των Τμημάτων Φυσικής, Χημείας ή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, για μεταπτυχιακές σπουδές (επιπέδου master ή εκπόνησης διδακτορικού) στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο γνωστικό πεδίο της «Διδακτικής», σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου κατά την 299η/22-03-2012 συνεδρία και σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζονται στην από 12-10-1993 ιδιόγραφη διαθήκη του Εμμανουήλ Σακλαμπάνη, που δημοσιεύτηκε με το αρ. 3131/03-06-2005 πρακτικό του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
Πηγή: diorismos

Τα ωρολόγια προγράμματα της Α και Β Λυκείου

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι υπουργικές αποφάσεις που καθορίζουν τα ωρολόγια προγράμματα της Α και Β Γενικού Λυκείου για το επόμενο σχολικό έτος. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Πηγή: esos

thessalonistas: Καθαρίζουμε το περιαστικό μας δάσος

Την Κυριακή 22 του Απρίλη στις 10.00 συγκεντρωνόμαστε μπροστά στο ζωολογικό κήπο μιας και διοργανώνουμε καθαρισμό σε μονοπάτια στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου (περιοχή Ατλαντίδα).