Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Σχολική Συμμαχία κατά της Ακρίβειας

Ο Βήμα 99,5 και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ αναλαμβάνουν άλλη μια πρωτοβουλία για τη στήριξη κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Basic Synergy Training “Listen To My Hands”



Επιστημονική Εταιρία Θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας Ελλάδας

Η Επιστημονική Εταιρία Θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας Ελλάδας (Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε.), είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία.
Έργο της είναι η αποκατάσταση παιδιών, - και όχι μόνο -, με ειδικές ανάγκες. Ο τρόπος με τον οποίο παρεμβαίνουν οι θεραπευτές της, είναι μέσω του αλόγου, εφαρμόζοντας συνεδρίες Θεραπευτικής Ιππασίας και Ιπποθεραπείας.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Από αναρτημένη εκδήλωση στο κοινωνικό δίκτυο facebook:
Αγαπητοί φίλοι,

Επειδή πολλοί μας δήλωσαν ότι τους εξυπηρετεί πολύ καλύτερα άμα γίνει το "Σεμινάριο Κατανόησης του Αυτιστικού Τρόπου Σκέψης" ως μιά ημερίδα ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ από τις 10.30πμ - 6μμ, στην Αθήνα (είτε κοντά στην Ομόνοια, είτε κοντά στο Μοναστηράκι και θα εξαρτηθεί απόλυτα από τον αριθμό των ατόμων).

3ος Λαϊκός Αγώνας Ορεινού Δρόμου για τη "ΦΛΟΓΑ"

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ και ο ΔΗΜΟΣ ΚΛΕΙΤΟΡΟΣ, προκηρύσσουν τον 3ο λαϊκό αγώνα ορεινού δρόμου στο μονοπάτι των «ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ» την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 ώρα 10,30 το πρωί στο ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ κάτω από το σύνθημα «ANAτρέχω στην Αρκαδία».