Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Προβολή: Linda FITCHETT, President of AIIC


Η Linda FITCHETT, πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Διερμηνέων Συνεδρίων (International Association of Conference Interpreters - AIIC), παρουσιάζει τους σκοπούς και τις δράσεις του φορέα αυτού. Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος η AIIC αποφάσισε ότι θα συμπεριλάβει και τους διερμηνείς νοηματικών γλωσσών.

Αλήθεια είναι ή ονειρεύτηκα; Mια αφηγηματική παράσταση με τη Σάσα Βούλγαρη στο Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη

Το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη στη Σαντορίνη παρουσιάζει τη Σάσα Βούλγαρη σε μια αφηγηματική παράσταση για μικρούς και μεγάλους την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012.

Αιτήσεις για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ της Νεάπολης - Συκεών

Σε οκτώ διαφορετικά σημεία, που καλύπτουν και τις τέσσερις δημοτικές ενότητες του δήμου Νεάπολης - Συκεών, μπορούν να προσέρχονται από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα 23 Ιουλίου οι ενδιαφερόμενοι γονείς για την υποβολή της αίτησης, προκειμένου να ενταχθούν τα παιδιά τους στα δωρεάν προγράμματα φιλοξενίας στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, όπως επίσης και στα δεκάδες προγράμματα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ).

Σημαντική επιτυχία Ελλήνων μαθητών στην παγκόσμια ολυμπιάδα βιολογίας

Μια σημαντική επιτυχία χάρισε στην Ελλάδα ο μαθητής Κωνσταντίνος Σαμαράς-Τσακίρης ο οποίος κατέκτησε χάλκινο βραβείο στην 23 Παγκόσμια Ολυμπιάδας Βιολογίας στη Σιγκαπούρη, ενώ η μαθήτρια Ευφροσύνη Κορωναίου απέσπασε έπαινο.

Λίστα βιβλίων προς απόσυρση

Κατασκευή: Καθισματάκι για μωρά

Είδαμε στο ftiaxto.gr
Εάν έχεις αρχίσει να κόβεις βόλτες με το πιτσιρίκι σου σε ταβέρνες και ψάχνεις έναν τρόπο να το βάζεις να κάθεται σε κανονική καρέκλα χωρίς να πρέπει να κουβαλήσεις μαζί σου την Άρτα και τα Γιάννενα, τότε αυτό το project που βρήκαμε στο Made by Marzipan είναι η λύση! Το handmade καθισματάκι είναι από ύφασμα, τυλίγεται εύκολα και είναι και πολύ ασφαλές! Τι λες;
Διβάστε τη συνέχεια εδώ.

Προσωρινοί πίνακες κατάταξης 2012-2013

Κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τους προσωρισνούς πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2012-13.

ΚΘΒΕ: Δωρεάν σεμινάρια προετοιμασίας για τους υποψήφιους για τις Δραματικές Σχολές

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής οργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σεμινάρια προετοιμασίας υποψηφίων για τις εισαγωγικές εξετάσεις των Δραματικών Σχολών της χώρας. Τα σεμινάρια θα γίνονται από ηθοποιούς του ΚΘΒΕ και θα παρέχονται δωρεάν. Σε αυτά δε θα συμμετέχουν ως καθηγητές οι διδάσκοντες στην Δραματική Σχολή του Κ.Θ.Β.Ε. καθώς και τα μέλη της ορισθείσας από το ΚΘΒΕ, επιτροπής των εισαγωγικών εξετάσεων της Σχολής του.

Ιστοσελίδα: Βιβλιοθήκες Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Στη σελίδα "Βιβλιοθήκες Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης" θα βρείτε μια συλλογή δικτυακών τόπων ψηφιακών βιβλιοθηκών πανεπιστημίων, εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων, καθώς και μηχανές αναζήτησης για ανεύρεση καταλόγων και διαθέσιμων ψηφιακών συλλογών ακαδημαϊκών βιβλιοθηκών.

7 δωρεάν παιδικές κατασκηνώσεις για τον Αύγουστο

Από το mama365.gr
Ακόμη κι αν εσείς δεν καταφέρετε να κάνετε τελικά διακοπές, δεν υπάρχει λόγος να μείνουν και τα παιδιά στην πόλη. Δείτε 7 κατασκηνωτικούς προορισμούς στους οποίους θα περάσουν μερικές ξέγνοιαστες ημέρες παιχνιδιού και διασκέδασης. Το καλύτερο; Τα έξοδα για τη συμμετοχή καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τα ασφαλιστικά ταμεία.

Θεσσαλονίκη: Κουδούνι... αποκατάστασης για το Α' Γυμνάσιο Αρρένων

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει μετά από τρεις δεκαετίες η αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου που στεγάζει το Α’ Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται στη Βασιλίσσης Ολγας, στο ύψος της οδού Αγίας Τριάδος.