Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Προβολή: Kodi Lee

Ο Kodi Lee συμμετέχει στον τηλεδιαγωνισμό America's Got Talent. Παίζει πιάνο και τραγουδάει. Επίσης είναι τυφλός και αυτιστικός. Απολαύστε τον στο τραγούδι "A song for you"

Ανακοινώθηκε η εξεταστέα ύλη της Γ' Λυκείου για το 2019-2020

Mετά από τις σχετικές εισηγήσεις του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής ανακοινώθηκε χθες από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η διδακτέα και εξεταστέα ύλη της Γ΄ ημερησίου και Γ΄ (τριετούς) - Δ΄ (τετραετούς) εσπερινού ΓΕΛ για το έτος 2019- 2020.

Το παιδί στο επίκεντρο και το καλοκαίρι για το δήμο Νεάπολης - Συκεών

Ο Ιούνιος είναι προ των πυλών. Και μόλις έρθει θα αρχίσουν και οι θαλασσινές βουτιές για τα παιδιά! Από αύριο οι εγγραφές για το πρόγραμμα «Παιδί & Θάλασσα». Πρόκειται για το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης το οποίο υλοποιούν και φέτος το καλοκαίρι ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ).

Εκδρομή στη φύση: 5 tips για την ασφάλεια των παιδιών

Μια ημερήσια ή διήμερη εκδρομή στην εξοχή είναι η ιδανική απόδραση αυτή την εποχή του χρόνου για όλη την οικογένεια. Ωστόσο τα παιδιά, ειδικά τα παιδιά της πόλης, χρειάζεται να γνωρίζουν μερικούς βασικούς κανόνες για την ασφάλειά τους στο "άγνωστο" περιβάλλον του βουνού ή της εξοχής, είτε έχουμε βγει για περπάτημα, είτε για ποδήλατο είτε για να απολαύσουμε κάποιο σπορ.

Τα παιδιά στη Βρετανία υποφέρουν από τον ρατσισμό

Δεκάδες κρούσματα ρατσιστικής βίας ενάντια σε παιδιάσημειώνονται καθημερινά στη Βρετανία, όπως επισημαίνει οργανισμός που ασχολείται με τη βία κατά των παιδιών. Χαρακτηριστικό είναι ότι πολλά παιδιά έχουν βάψει τα πρόσωπά τους άσπρα για να αποφύγουν τις ρατσιστικές επιθέσεις.

Τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου στα σχολεία δοκιμάζουν στις ΗΠΑ...

Τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου σε σχολεία; Είναι να μην γίνει η αρχή και απ' ό,τι φαίνεται, αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί. Σύμφωνα με αναφορά του BuzzFeed News, το Lockport City School District στη Νέα Υόρκη θα ξεκινήσει τις δοκιμές ενός νέου συστήματος αναγνώρισης προσώπων και αντικειμένων που ονομάζεται "Aegis".

UNESCO: Αυξημένες ανάγκες στα σχολεία από αυξημένη ροή προσφύγων παγκοσμίως

Αυξημένες ανάγκες εκπαιδευτικών στα σχολεία προκαλεί η αυξημένη ροή προσφύγων παγκοσμίως, σύμφωνα με την Παγκόσμια Έκθεση της UNESCO για την Εκπαίδευση 2019. Σύμφωνα με τα στοιχεία, μάλιστα, για να καλυφθεί το κενό στη Γερμανία, θα πρέπει να προσληφθούν επιπλέον 42.000 εκπαιδευτικοί, ενώ στην Τουρκία 80.000 δάσκαλοι.