Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

GLEE !!!


Όταν ο αντίχειρας και ο δείκτης ενός χεριού βρίσκονται τεντωμένα σε γωνία 90 μοιρών, σχηματίζουν το λατινικό γράμμα L. Ως χειρονομία σημαίνει “Loser”, δηλαδή «χαμένος, ηττημένος». Γιατί, λοιπόν, σε όλες τις αφίσες της δημοφιλέστατης τηλεοπτικής σειράς οι πρωταγωνιστές κάνουν αυτήν τη χειρονομία; 

Ζωντανή Βιβλιοθήκη και στη Θεσσαλονίκη!!!

Η Ζωντανή Βιβλιοθήκη ξεκινάει τις δράσεις της στη Θεσσαλονίκη. Για περαιτέρω επικοινωνία, πληροφορίες κτλ. παρακαλώ επικοινωνήστε στο humanlibrarythess@gmail.com και στα τηλέφωνα που θα βρείτε εδώ.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος

Στις 18-19 Δεκεμβρίου διοργανώνεται το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στην έδρα του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος .Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει είτε με εθελοντική εργασία για την προετοιμασία, είτε προσφέροντας διάφορα αντικείμενα - είδη προς πώληση, μπορεί να επικοινωνήσει με τα τηλ. 2310 925000,2310 940500

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα των παιδιών από το Σπίτι της Χαράς

Το παιχνιδοβιβλιοπωλείο, το Σπίτι της χαράς (Τοσίτσα 1Α, πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας) φιλοξενεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010, στις 12 το μεσημέρι μια μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στα Δικαιώματα των παιδιών, αφού η 20η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των παιδιών.

Υποτροφίες για Erasmus Ατόμων με Αναπηρίες

Δείτε τις πληροφορίες για τη λήψη υποτροφίας από ενδιαφερόμενους Φοιτητές/ριες με Αναπηρία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Αμοιβαίας Ανταλλαγής Erasmus.