Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Πανελλαδική συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μία ακόμα χρονιά, καλεί όλους να συμμετέχουμε στην πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες αυτές.

Παζάρι βιβλίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Παζάρι βιβλίου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας (ΣΕΒΕ) στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΒΕ, στο παζάρι θα διατεθούν περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών σε τιμές που ξεκινούν από 0,50 ευρώ ενώ η συμμετοχή των εκδοτών από όλη την Ελλάδα είναι σημαντική και τα βιβλία πολύ αξιόλογα. Το παζάρι βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ-HELEXPO και θα διεξάγεται καθ' όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, δηλαδή από τις 7 ως τις 15 Σεπτεμβρίου. Θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 4.00 μ.μ. ως τις 10 μ.μ. και τα σαββατοκύριακα από τις 10 π.μ. ως τις 10 μ.μ.

Τι κάνει ένα παιδί πιο έξυπνο από ένα άλλο;

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, εκείνο που ενισχύει την δύναμη του εγκεφάλου κατά την παιδική ηλικία (σε σημαντικό μάλιστα βαθμό), είναι το κατά πόσο τους μιλάμε στην… βρεφική τους ηλικία!