Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Συγκρότηση Εθνικής Ομάδας Καράτε Κωφών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών (Ε.Ο.Α.Κ.) είναι στην διαδικασία στελέχωσης της εθνικής ομάδας καράτε ενόψη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στη Nueva Esparta, στην Βενεζουέλα το 2012.
Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ.

Τηλεσκόπια για το κοινό θα διαθέσει το Πλανητάριο στις 4/1

Καιρού επιτρέποντος στις 4 Ιανουαρίου 2011, το Ψηφιακό Πλανητάριο Ευγενίδου θα στήσει τηλεσκόπια έξω από το κτίριό του στην λεωφόρο Συγγρού για να δώσει στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη μερική έκλειψη Ηλίου.
Σύμφωνα με τον διευθυντή του Πλανηταρίου Διονύση Σιμόπουλο, στην Ελλάδα θα δούμε μόνο τα δύο τρίτα του ηλιακού δίσκου να καλύπτονται από τη Σελήνη -αυτό θα συμβεί στη μέγιστη φάση της έκλειψης στις 10:23 το πρωί.

Εργαστήρι για παιδιά, στο Μουσείο του ΟΤΕ

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ διοργανώνει για πρώτη φορά εργαστήρι εικαστικών τεχνών με θέμα τις επικοινωνίες, εμπνευσμένο από τη Συλλογή του Μουσείου. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε σχολικές ομάδες άλλα και μεμονωμένους μικρούς επισκέπτες, ηλικίας από 5ως 8 ετών ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τα παιδιά γνωρίζουν την πολιτική

Δυο εικαστικά εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010 και Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011 στις 12.00 το μεσημέρι, Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έκθεσης Τέχνης Πολιτική από την εικαστικό Έλενα Ακύλα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!