Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Stage για άτομα με αναπηρίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για άτομα με αναπηρίες στη Γραμματεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μέτρο θετικής ενέργειας, όπως περιγράφεται στο άρθρο 4 του Οδηγού Ορθής Πρακτικής για την Απασχόληση των Ατόμων με Αναπηρίες.

Η αναχώρηση της ελληνικής Παραολυμπιακής αποστολής- Ταμπαξής, ο σημαιοφόρος

Με ειδική πτήση της «Olympic Air» αναχώρησε για το Λονδίνο η ελληνική ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Παιδικό σταθμό για ΑμΕΑ σχεδιάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης

Παιδικό σταθμό που θα απευθύνεται σε παιδάκια με ειδικές ανάγκες σχεδιάζει να θέσει σε λειτουργία από το νέο σχολικό έτος ο δήμος Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ο δήμος προχωρά αυτή την περίοδο σε εργασίες κατάλληλης διαμόρφωσης του ξενώνα για την κακοποιημένη γυναίκα.

Δάσκαλοι και Καθηγητές στο Ωδείο Φλώρινας

Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καλεί όσους επιθυμούν να απασχοληθούν ως δάσκαλοι και καθηγητές στη Φλώρινα και στο παράρτημα Αμυνταίου, ως ωρομίσθιοι νια το σχολικό έτος 2012-2013, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον υποβάλλοντας τα δικαιολογητικά τους για τις ακόλουθες ειδικότητες:

Εκπαιδευτικό παιχνίδι: Μπες στο πλήρωμα του ευρώ

Μπες στο πλήρωμα του ευρώ. Μια υπέροχη περιπέτεια με καταδύσεις για κρυμμένους θησαυρούς, παζλ και τεστ γνώσεων όσο προχωράς. Αλλά πρόσεχε: όλα τα μέλη του πληρώματος πρέπει να βοηθήσουν. Μάθαινε γρήγορα, δούλευε σκληρά, και δες το σκορ σου να μεγαλώνει!

Οι 58 παθήσεις που οδηγούν τους υποψηφίους χωρίς εξετάσεις στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Τις 58 παθήσεις βάσει των οποίων οι απόφοιτοι Λυκείου έχουν δικαίωμα εισαγωγής χωρίς εξετάσεις, σε ποσοστό θέσεων 5%, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013,προβλέπει απόφαση του υφυπουργού Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου.

Νηπιαγωγοί, Βρεφονηπιοκόμοι και Τραπεζοκόμοι στην ΕΑΔΠ του AΠΘ

Η Εταιρία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του ΑΠΘ (ΕΑΔΠ AΠΘ) προκηρύσσει για το σχολικό έτος 2012-2013 τις εξής θέσεις με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 10 μηνών (από 1η Σεπτεμβρίου 2012 έως και 30 Ιουνίου 2013).

Από 23 έως 28 Αυγούστου οι αιτήσεις διορισμού εκπαιδευτικών

Αιτήσεις διορισμού καλούνται από το υπουργείο Παιδείας να υποβάλουν οι εκπαιδευτικοί για το σχολικό έτος 2012-2013.

Συγκέντρωση ειδών για ιδρύματα παιδικής προστασίας

H υπηρεσία «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», έχει σκοπό τη συγκέντρωση βασικών αγαθών και στη συνέχεια την προσφορά τους σε Ιδρύματα Παιδικής προστασίας στο νομό Αττικής. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη καθαριότητας χώρου, και σχολικά.

Μελωδίες για το αυγουστιάτικο φεγγάρι στο Μουσείο Ακρόπολης

Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, με ρομαντικές μελωδίες για το φεγγάρι από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, στον προαύλιο χώρο του στις 9:30 μ.μ.