Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Τι να προσέξετε αγοράζοντας σχολικά είδη

Τα σχολεία σε λίγες ημέρες θα ανοίξουν και τα σχολικά ψώνια για γονείς και μαθητές είναι ένα σημαντικό γεγονός.

Πρέπει να έχετε τον νου σας καθώς για πολλά προϊόντα δεν υπάρχει επαρκές νομοθετικό πλαίσιο που να διασφαλίζει την ασφάλεια των προϊόντων.

Πρόσωπο: Γρηγόρης Πολυχρονίδης

Από την ημέρα που γεννήθηκε είναι ανάπηρος και από 11 ετών καθηλωμένος σε αμαξίδιο. Αλλά κάτω δεν το έβαλε ποτέ. Αντιθέτως, και σπούδασε και πήρε το πτυχίο του στα Οικονομικά και εργάζεται. Η ζωή του άλλαξε από τότε που άρχισε να ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα, το μπότσια. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Λονδίνο και παίρνει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Το ξύλο δεν βγήκε από τον Παράδεισο

Δύο μικρά αδέλφια τσακώνονται στο γραφείο του μπαμπά τους. Εκείνος εκνευρισμένος σηκώνεται και είναι έτοιμος να τα χωρίσει χρησιμοποιώντας σωματική βία. Ενα μικρό κορίτσι παίζει με το γεμάτο γάλα ποτήρι και τελικά το χύνει. Η μητέρα του είναι έτοιμη να το χαστουκίσει...

Έναρξη εγγραφών στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων

Τα Εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων ξεκινούν τη χρονιά 2012-2013 με νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους.

Ανήλικοι…ψυχοπαθείς συγκλονίζουν τις ΗΠΑ

Ένα βρέφος μόλις 3 μηνών, η Μπρούκλιν Φος- Γκριναγουέι, έχασε τη ζωή του στις 8 Ιουλίου στην πολιτεία του Μέιν, στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ. Την περασμένη Τετάρτη η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία και την επομένη απήγγειλε κατηγορίες σε ένα 10 μόλις ετών κορίτσι.

Τοξικές ουσίες στα σχολικά παιχνίδια των παιδιών

Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει ότι υψηλά επίπεδα από τοξικές ουσίες, γνωστές ως φθαλικές ενώσεις, βρίσκονται σε πολλά παιδικά αντικείμενα που προμηθεύονται τα σχολεία. Να σημειωθεί ότι μερικές από αυτές τις ουσίες έχουν απαγορευτεί να χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια των παιδιών από το 2008.