Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

An Open Letter to Irish Deaf Women

Στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των Πανελλήνιων Εξετάσεων

Δίδονται σήμερα στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών των μαθημάτων στα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο οι μαθητές και οι απόφοιτοι Γενικού Λυκείου καθώς και οι απόφοιτοι Επαγγελματικού Λυκείου (Ομάδας Β’) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

19.952 μόρια ο πρώτος στη Θεσσαλονίκη

Νικητής της ζωής, ένα αγόρι με σπαστική τετραπληγία, ο Ραφαήλ Παπαδόπουλος, μαθητής του 20ου λυκείου, είναι ο πρώτος των πρώτων στη Θεσσαλονίκη. Συγκέντρωσε 19.952 μόρια και ονειρεύεται καριέρα πολιτικού.

Όταν η γιαγιά κάνει baby-sitting

Συχνά αναλαμβάνει τα παιδιά τις ώρες που εμείς εργαζόμαστε. Ανάμεσα σε μας, τις μαμάδες μας και τα εγγόνια τους δημιουργούνται σχέσεις μεγάλης αγάπης, αλλά και γκρίνιας. Ας μάθουμε, λοιπόν, πως να οργανώσουμε μια πιο αρμονική συνύπαρξη για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.

Ανιχνεύουμε την αλήθεια στην σχέση αναπηρίας και ΜΜΕ

Ο απαραίτητος θεσμικός διάλογος για την βελτίωση του τρόπου παρουσίασης θεμάτων αναπηρίας από τα ΜΜΕ δεν έγινε ποτέ με ολοκληρωμένο τρόπο. Τα δήθεν θεματικά συνέδρια της γαλάζιας περιόδου 2006 – 2009, απεδείχθη ότι στην πράξη δεν εξυπηρετούσαν παρά την ανάγκη αποπροσανατολισμού, ώστε με επίκεντρο το PRISMA + να εξελιχτεί γλέντι εκατομμυρίων προς όφελος ημετέρων.

Ενα Special γκολ από τον αθλητή των Special Olympics Μανώλη Ταμπακάκη για το Unity Cup στο Κέιπ Τάουν

Η αναμνηστική φωτογραφία της Μεικτής Κόσμου Special Olympics και της Μεικτής Προσωπικοτήτων για το Unity Cup στο Στάδιο Γκρίνποϊντ, Κέιπ Τάουν. Ο πρώτος σκόρερ (λεπτομέρεια) Μανώλης Ταμπακάκης δίπλα στον Μισέλ Πλατινί της UEFA, με πίσω του τον δρα Τίμοθι Σράιβερ-Κένεντι, πρόεδρο της S.Ol. Ιnternational.

Monica & David


Σχολείο με... κυκλοφοριακή αγωγή από Σεπτέμβρη

Στη ζωή των μαθητών μπαίνει από το Σεπτέμβριο η κυκλοφοριακή αγωγή, καθώς θα διδάσκεται απο το νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο.