Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ψυχικές διαταραχές γένους... θηλυκού

Οι γυναίκες που προσπαθούν σαν «ζογκλέρ» να αντεπεξέλθουν σε ατελείωτους ρόλους καθημερινά εμφανίζουν περισσότερα προβλήματα ψυχικής υγείας από τους άνδρες, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο ενός έγκριτου καθηγητή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

«Υποβοηθούμενος τοκετός με δελφίνια»: επικίνδυνη παραλλαγή της γέννας στο νερό;

Διχάζει η νέα τάση των γυναικών που κυοφορούν να γεννούν τα παιδιά τους σε δεξαμενές μαζί με δελφίνια, προφανώς σε μια υπερβολική αλλά και παραλλαγμένη εκδοχή του φυσιολογικού τοκετού στο νερό.

Πρόσωπο: Μάντισον Ρόμπινσον

Όταν γίνεται λόγος για νεανική επιχειρηματικότητα, το όνομα της ΑμερικανίδαςΜάντισον Ρόμπινσον είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα προς μίμηση. Στα δεκαπέντε της χρόνια η μαθήτρια από το Γκάλβεστον Άιλαντ του Τέξας, έχει ήδη συγκεντρώσει τα δίδακτρα του κολεγίου στο οποίο θα πάει, από τα κέρδη της προσωπικής της εμπορικής φίρμας παπουτσιών - και βλέπει την εταιρεία της να εκτοξεύεται προς την αναγνώριση και την σταθερή κερδοφορία.

Κατασκηνώσεις για ΑμεΑ από τον δήμο Θεσσαλονίκης

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο: «Κατασκηνώσεις ΑμεΑ 2013» για το χρονικό διάστημα από 23 Αυγούστου έως και 6 Σεπτεμβρίου 2013, εγκρίθηκε, ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της 10ης τακτικής συνεδρίασης του. 

Η ασυνήθιστη σούπερ - ηρωίδα SheZow

Το παιδικό τηλεοπτικό δίκτυο The Hub ξεκίνησε μια νέα σειρά, με μια ασυνήθιστη σούπερ - ηρωΐδα, την SheZow. Aσυνήθιστη γιατί η SheZoe είναι στην πραγματικότητα το άλτερ έγκο ενός δωδεκάχρονου αγοριού που ονομάζεται Guy

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο ΟΞΥΓΟΝΟ

Εκδηλώσεις για παιδιά

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, στις 10:30 το πρωί
ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ του Μάριο Κόρτε

Πρόσωπο: Κέλλυ Σκλαβούνου

Η Κέλλυ Σκλαβούνου είναι από την περασμένη Κυριακή πρωταθλήτρια Ελλάδας στην καλλιτεχνική ιππασία-ντρεσάζ- στην κατηγορία ενηλίκων. Ενός αθλήματος με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, με υψηλή αυτοπειθαρχία αλλά και εξαιρετική συνεργασία με το άλογο. «Είναι η συγχρονισμένη κολύμβηση στην ιππασία», μας λέει. «Ένα μπαλέτο με το άλογο, σε ένα στίβο 20 επί 60 μέτρα, με ασκήσεις ακριβείας, που όλα πρέπει να βγαίνουν αβίαστα».

Καλοκαιρινή γιορτή με τους αγαπημένους ήρωες της Disney

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην πιο συναρπαστική ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Βόλος: «Mια μέρα γιορτής, 365 μέρες φροντίδας»

Με κεντρικό σύνθημα «Μια μέρα γιορτής,365 μέρες φροντίδας» , ο Δήμος Βόλου σχεδιάζει την υλοποίηση ενός πλούσιου προγράμματος εκπαιδευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δρώμενα και κυρίωςν δημιουργικές δραστηριότητες που σχεδιάστηκαν με επίκεντρο τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Βόλου, με στόχο την καλλιέργεια οικολογικής και κοινωνικής συνείδησης, ώστε να εξελιχθούν σε ευαισθητοποιημένους αυριανούς πολίτες.