Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ»

Τον ουσιώδη ρόλο της υιοθεσίας, ως θεσμού παιδικής προστασίας και όχι απλής ικανοποίησης αιτήσεων, αναδεικνύει σήμερα η έρευνα του Αθήνα 9.84 για τα παιδιά που ζουν στο το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ», περιμένοντας την αγκαλιά μιας οικογένειας.

Χριστούγεννα στο ΝΟΗΣΙΣ

Την περίοδο των γιορτών, από τις 26 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2012, το ΝΟΗΣΙΣ λειτουργεί καθημερινά (εκτός από τις 31/12 και 1/1), από τις 11.00 μέχρι τις 19.00 και παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα με «άρωμα Χριστουγέννων».

Στο σκοτεινό μυαλό ενός παιδεραστή

Ο «ψηλός» από το Ρέθυμνο, δάσκαλος και προπονητής μπάσκετ, στα 47 του κατάφερε και βρήκε τρόπο να μπει μόνος του στην εφεδρεία. Δύο ανήλικα αγόρια στο κρεβάτι του, μερικοί κοριοί της αστυνομίας να καραδοκούν, έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση, μια έφοδος.

«Ημέρα του Μετανάστη»

Η M.K.O. PRAKSIS (Συντονιστής Εταίρος), η Bee Group και ο Δήμος Αθηναίων οργανώνουν μονοήμερο φεστιβάλ  στις 18 Δεκεμβρίου 2011  στη Θεσσαλονίκη, στο Βόλο και στην Αθήνα αντίστοιχα και ταυτόχρονα!

Βραβεία Edublogs

Από το Ars Longa Vita Brevis ενημερωθήκαμε ότι ανακοινώθηκαν τα βραβεία edublogs. Όπως σημειώνει και ο "καλωδιωμένος δ@σκ@λος": Αποτελούν ένα καλό ξεκίνημα για να περιηγηθείτε σε εκπαιδευτικές web2.0 εφαρμογές blogs και twitter… 

Παίζουν μπάλα για τα παιδιά της «Φλόγας», τα παιδιά με καρκίνο!

Παίζουν μπάλα για τα παιδιά της «Φλόγας», τα παιδιά με καρκίνο! Οχι μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα, αλλά και χιλιάδες λεπτα από την καθημερινότητά τους τα διαθέτουν για να ενισχύσουν τον Ξενώνα των παιδιών, τον Ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.