Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Εισαγωγή αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την κατηγορία των αθλητών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Η νέα παιδική βιβλιοθήκη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών

Τη Δευτέρα στις 12 και Τρίτη στις 13 Νοέμβρη, (κοντοζυγώνουν οι μέρες), στον 1ο όροφο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών, θα «φυτρώσει» ένας λόφος. Τι θα φιλοξενήσει; Για δύο συνεχόμενες ημέρες, θα γίνει το επίκεντρο πολλών δημιουργικών και ψυχαγωγικών δράσεων για παιδιά. Το νέο παιδικό τμήμα θα ανοίξει τις πόρτες του από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα προσφέρει: διηγήσεις, θέατρο, κινηματογράφο, παιχνίδι και εξερεύνηση. Κάποια παιχνίδια θα τα παίξουμε και με παιδιά από τη Θεσσαλονίκη! Θα χρησιμοποιήσουμε τη «λοφο-τηλεόραση», που έχει τη δυνατότητα να μηδενίζει την απόσταση! Όσοι είστε περίεργοι και θέλετε να μας δείτε από κοντά, προσέλθετε!

2ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση – Το δέντρο της Σοφίας

Σας ενημερώνουμε ότι, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, προκηρύσσουν τον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση – Το δέντρο της Σοφίας».