Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Βάλε το δικό σου ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΒΙΑ

Το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα έχει δυστυχώς συνδεθεί με το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα λαμβάνει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις, καταστρέφοντας τόσο τη χαρά του παιχνιδιού, όσο και το πνεύμα του αθλητισμού.

Εργαστήριο Δεκτικής Μουσικοθεραπείας

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΕΚΤΙΚΗΣ μουσικοθεραπειας
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου , 10.00-14.00
Κέντρο Ψυχικής Υγείας Μαρίας Λιονέττι
Θουκυδίδου 39 - (2os όροφος), Αλιμος
Τηλ: 210.98.27.790

Παιδιά και ιώσεις: Τα συμπτώματα που πρέπει να μας ανησυχούν

Ο χειμώνας είναι η εποχή που κάνουν την εμφάνισή τους πολλών ειδών ιώσεις και κρυολογήματα. Κατά τη διάρκεια μιας ίωσης, το παιδί μπορεί να παρουσιάσει ποικίλα συμπτώματα, τα οποία, όμως, αρχίζουν να ατονούν, καθώς ο ιός κάνει τον κύκλο του.

Τις νεραντζιές της πλατείας Συντάγματος θα στολίσουν μαθητές για τα Χριστούγεννα

Μαθητές του δημοτικού από σχολεία του Δήμου Αθηναίων θα στολίσουν με τη δική τους φαντασία τα φυσικά δέντρα της πλατείας Συντάγματος.

Οι μαθητές θα «ντύσουν» τις νεραντζιές της πλατείας με στολίδια που θα φτιάξουν από ανακυκλώσιμα υλικά. Ως κεντρικό αντικείμενο επιλέχθηκε το τενεκεδάκι από το γάλα εβαπορέ, σε μια προσπάθεια να υπάρχει ομοιομορφία στο σχήμα και ποικιλία στον τρόπο της διακόσμησης.

Περικοπές επιδομάτων σε γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους στην Αυστραλία

Οι γονείς που δεν φροντίζουν να εμβολιαστούν τα παιδιά τους σύμφωνα με το πλήρες πρόγραμμα μπορεί να χάσουν το δικαίωμα σε σημαντικού ύψους επιδόματα αποφάσισε η κυβέρνηση της Αυστραλίας σε μία προσπάθεια να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού.

Τρεις στους 10 δεν γνωρίζουν ότι απαγορεύεται το αλκοόλ σε παιδιά και εφήβους

Οκτακόσιοι χιλιάδες Έλληνες πίνουν καθημερινά αλκοολούχα ποτά. Οι μισοί απ' αυτούς αποδίδουν την έλλειψη ελέγχου στην κατανάλωση αλκοόλ, στην αδυναμία χαρακτήρα. Οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται τη δυσδιάκριτη γραμμή που χωρίζει τον πότη από τον αλκοολικό, ενώ μόνο οι τρεις στους δέκα αναγνωρίζουν ότι η έλλειψη ελέγχου στην κατανάλωση αλκοόλ είναι αλκοολισμός.

Smile Concert: μια μεγάλη συναυλία, ένα μεγάλο χαμόγελο