Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Τριήμερο με β` φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος γκόλμπολ στην Περαία Θεσσαλονίκης

Χωρίς τη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας του Πυρσού, διεξάγεται από μεθαύριο (Παρασκευή) έως και την Κυριακή 19 Μαρτίου, η β` φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος γκόλμπολ. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις ΚΑΠΠΑ 2000, στην Περαία Θεσσαλονίκης και θα συμμετέχουν πέντε ομάδες ανδρών (Κεραυνός, Όμηρος, Ήφαιστος, Πυρσός, Πειρατές) και τρεις γυναικών (Όμηρος, Ήφαιστος, Κεραυνός).

Ε.Ε.: Απαγόρευση της χρήσης οδοντιατρικού αμαλγάματος στα παιδιά

Τη μείωση χρήσης του οδοντιατρικού αμαλγάματος με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος δρομολογεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καταγράφοντας επιπλέον ιδιαίτερες οδηγίες χρήσης για τις γυναίκες που θηλάζουν, ενώ θα απαγορευθεί εντελώς η χρήση του για τα παιδιά κάτω των 15 ετών.

Κάνουν θραύση οι λαχταριστές χυλοπίτες και οι σάλτσες των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Νταού Πεντέλης

Δύο τμήματα. Δύο δυνάμεις. Μια ζεστή χειραψία κι ένα ξεκίνημα ενός νόστιμου έργου είναι η συνταγή μας. Εδώ στο σχολείο μας -αν είστε παρατηρητικοί μπορείτε να διαβάσετε το όνομά του στην επωνυμία της επιχείρησής μας- σκεφτήκαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις των εργαστηρίων μας για την παραγωγή δύο προϊόντων που θα κάνουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ να τρέμουν στο άκουσμά τους.

Τον Οκτώβριο οι εξετάσεις για καθηγητές στα σχολεία της Κύπρου

Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα γίνουν οι πρώτες εξετάσεις για διορισμό εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα.