Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ποια σχολεία βραβεύονται στο πλαίσιο του Διαγωνισμού «Η παραγωγικότητα στην εκπαίδευση»

Ο Διαγωνισμός «Η παραγωγικότητα στην εκπαίδευση» διεξήχθη στο πλαίσιο του έργου «Ενσωμάτωση της Έννοιας της Παραγωγικότητας στην Εκπαίδευση» του Εθνικού Προγράμματος Παραγωγικότητας για την περίοδο 2007-2013 με στόχο την ανάπτυξη κουλτούρας παραγωγικότητας μεταξύ των μαθητών.

Παγκόσμιο Δίκτυο Εφήβων - ActionTeens

Σύντομα ξεκινάει από την ActionAid Ελλάς το πρώτο Παγκόσμιο Δίκτυο Εφήβων, με στόχο να ενώσει συνομήλικους από όλο τον κόσμο. Οι σκέψεις που μας οδήγησαν να αναπτύξουμε τους Actionteens ήταν απλές, αλλά τόσο σημαντικές και συνοψίζονται στα:

Τρίπολη: «Πράσινο Νηπιαγωγείο» στο Μερκοβούνι

«Πράσινο» νηπιαγωγείο, θα λειτουργήσει ο δήμος Τρίπολης τη νέα σχολική χρονιά στο ανακαινισμένο κτίριο του παλιού σχολείου Μερκοβουνίου.

Οδηγός Summer Camp 2012

Το elamazi.gr συγκέντρωσε τα θερινά προγράμματα δραστηριοτήτων για παιδιά σε Αθήνα/ Πειραιά και περίχωρα. Μεταβείτε εδώ για να τα δείτε.

Υπόμνημα ΟΜΚΕ προς ΕΡΤ

Διαβάστε το υπόμνημα που έστειλε η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος στην ΕΡΤ σχετικά μετο δελτίο ειδήσεων στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

«Εκρηκτική Χημεία» και Άλμπερτ Αϊνστάιν

Μετά από την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή του κοινού, οι δύο δημοφιλείς ενότητες επιστρέφουν για όσους δεν πρόλαβαν να τις παρακολουθήσουν! Κάθε Σάββατο και Κυριακή του Ιουνίου και του Ιουλίου, στη Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, ανακαλύπτετε τη συναρπαστική πλευρά της Χημείας και όχι μόνο!