Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωστικής Ψυχολογίας

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωστικής Ψυχολογίας του Κλάδου της Γνωστικής Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Τομέα Ψυχολογίας του Τμήματος ΦΠΨ, στις 29 Μαρτίου-1 Απριλίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας».

Μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά σχολικής ηλικίας

Το Μουσείο Ηρακλειδών διοργανώνει το β' κύκλο μαθημάτων ζωγραφικής με την Pascaline Bossu. Αφορά παιδιά σχολικής ηλικίας (8-12 ετών) και θα διαρκέσει το διάστημα Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011-Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Προκήρυξη Εξετάσεων Επάρκειας ΕΝΓ

6η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση ΑΜΕΑ 2011

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ» σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην 6η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση ΑΜΕΑ 2011, που διοργανώνουν για παιδιά, νέους και ενήλικες με ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη του Ο.Π.Α.Α.Π. (Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Περιστερίου).

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη χορήγηση επιταγής Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σχεδίασε την πράξη "Χορήγηση Επιταγής (Voucher) Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης". Στόχος του προγράμματος είναι η υποστήριξη των κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστερων καταρτιζόμενων στα Ι.Ε.Κ. (Δημόσια και Ιδιωτικά), οι οποίοι λόγω συνθηκών θα είχαν πρόβλημα συμμετοχής και ολοκλήρωσης της επαγγελματικής τους κατάρτισης.