Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Μάγνητες Τυφλοί: "Ξενώνας"

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί» με χαρά του ανακοινώνει προς τα μέλη και τους φίλους του τη δημιουργία ξενώνα στο κέντρο του Βόλου επί τις Κουμουνδούρου 71.

Διαγωνισμός Ennovation 2012

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται ο Φοιτητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Ennovation. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί η νεανική καινοτομία και επιχειρηματικότητα στους ψηφιακούς χώρους του διαδικτύου, της κινητής τηλεφωνίας κλπ. και να προωθηθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες για το ηλεκτρονικό επιχειρείν και νέα ψηφιακά προϊόντα/ υπηρεσίες.

Συμπόσιο: Το νέο sensorium: ενσώματη αντίληψη, προεκτάσεις του ανθρώπου και ψηφιακή επικοινωνία

Το νέο sensorium: ενσώματη αντίληψη, προεκτάσεις του ανθρώπου και ψηφιακή επικοινωνία

Διεθνές επιστημονικό συμπόσιο, 20-21 Απριλίου 2012, BIOS

1ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κωφών Διαιτητών DIBF


Το διάστημα 2-6 Μαϊου 2012 θα διεξαχθεί στη Βενετία το 1ο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο Κωφών Διαιτητών της DIBF. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παραπάνω βίντεο.

Κατασκευή: Ανοιξιάτικο κολάν

Μετατρέψτε εύκολα και ανέξοδα τα παιδικά χειμωνιάτικα καλσόν σε ανοιξιάτικα κολάν. Δείτε αναλυτικά τα στάδια εδώ. Η φωτογραφία προέρχεται  από το Runnning with Scissors.

«Staff Benda Bilili»: Μουσικοί του κόσμου


Αναστάσιμη προσευχή

Μπορείτε να βρείτε το κείμενο της Αναστάσιμης Προσευχής με τη νεοελληνική της ερμηνεία εδώ.

Σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα: «Μια ήρεμη τάξη δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται» στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, συνδιοργανώνουν σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα για εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν σε Γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, με τίτλο «μια ήρεμη τάξη δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται», και το οποίο αφορά σε θέματα διαχείρισης προβλημάτων της σχολικής τάξης.