Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Χιονόμπαλες για φάγωμα!

marthastewart.com via
modernmoms.gr
Στο modernmoms.gr δημοσιεύτηκε η ανάρτηση "χιονόμπαλες με ζελεδάκια". Με υλικά καραμέλες ζελεδάκια,  γυάλινο βάζο με καπάκι, ξυλάκια για γλειφιτζούρια, ενα μικρό κομμάτι φελιζόλ και καρύδα τριμμένη ή ζάχαρη φτιάχνει κανείς εύκολα (να τα λέμε και αυτά) χιονόμπαλες έτοιμες για κατανάλωση. Εάν είστε της πιο υγιεινής διατροφής, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις καραμέλες με φρούτα (μήλο, μπανάνα, σταφύλι... όπως εδώ). Καλή διασκέδαση!

Χριστουγεννιάτικα bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει και αυτά τα Χριστούγεννα να γεμίζει ολόκληρη την Ελλάδα με τα Χριστουγεννιάτικα Bazaars που διοργανώνει, για να μπορέσει να συνεχίσει να στηρίζει τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται σε ανάγκη.

30 Χρόνια ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ


Προβολή: Ανάλυσέ το...

5ο Λύκειο Αθηνών
6ο Πάμε Σινεμά;
2013

Χριστούγεννα στην Ακρόπολη

Με ευφάνταστα παιδικά εργαστήρια, θεματικές παρουσιάσεις για ενήλικες, Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες, οικογενειακά αρχαιολογικά παιχνίδια, κεράσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις, το Μουσείο Ακρόπολης θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του την φετινή εορταστική περίοδο. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα!

Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας για την ΠΝΟΗ Ελπίδας

Την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30, στο Cafe Bar Restaurant Remvi, θα πραγματοποιηθεί Gala Μόδας από την σχεδιάστρια Kalliopi Anemouli ώστε να στηρίξουμε τον Οργανισμό Πνοή Ελπίδας και το δημιουργικό έργο του, ως προς τα παιδιά άπορων οικογενειών της πόλης μας.