Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Διαδικτυομανείς: τα θύματα της κατάχρησης του κυβερνοχώρου


Είναι ηλικίας από 12 έως 24 ετών, κυρίως αγόρια. Κάθονται κατά μέσο όρο 17 ώρες την ημέρα μπροστά στον υπολογιστή τους παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, σερφάροντας στο Διαδίκτυο ή συνομιλώντας με τους κυβερνοφίλους τους. Πολλές φορές ξεχνάνε να φάνε ή να φροντίσουν τον εαυτό τους και έχουν χαμηλές επιδόσεις στο σχολείο. Πραγματικούς φίλους δεν έχουν. Υποφέρουν από αϋπνία και μπορεί να γίνουν επιθετικοί αν κάποιος τολμήσει να τους στερήσει την αγαπημένη τους ενασχόληση.

"Ο μικρός Joan όταν... ζωγραφίζει" στον "Ελληνικό Κόσμο

Από αύριο Μεγάλη Δευτέρα, 29 έως και την Μ. Τετάρτη, 31 Μαρτίου στον "Ελληνικό Κόσμο" έχει στηθεί ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι για παιδιά, που θα τα ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο του Miró και στις διάφορες ερμηνείες των έργων του.
Το πρόγραμμα παρουσιάζει τον Καταλανό ζωγράφο ανάμεσα στα μοναδικά σχήματα και χρώματα των έργων του, που τον καθιστούν αναγνωρίσιμο δημιουργό εμπειριών, προσώπων, ιδεών, καταστάσεων αλλά και νέων κόσμων.

Παιδιά 4 έως 8 ετών με τους γονείς τους (οικογενειακό πρόγραμμα)
Το πρόγραμμα αυτό θα υλοποιείται στον «Ελληνικό Κόσμο» στις 12:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 212 254 0632

Το κόστος συμμετοχής είναι 8,50 ευρώ για κάθε παιδί ανά πρόγραμμα. Στα μέλη της παιδικής λέσχης «Τα ΙΜΕάκια», καθώς και της λέσχης των «Ερευνητών», παρέχεται ειδική έκπτωση.

Ελληνικός Κόσμος
Πειραιώς 254