Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Ο Κενταυρούλης του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, προσκαλεί τα παιδιά σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων του Παιδιού (11 Δεκεμβρίου).

Η κοιλιοκάκη στα παιδιά

Μια συχνή κατάσταση από σπάνιο σύνδρομο δυσαπορρόφησης
Μια ανοσολογικά διαμεσολαβούμενη εντεροπάθεια, λόγω μόνιμης ευαισθησίας στη γλουτένη, σε γενετικά προδιατεθειμένα άτομα

Οι δαπάνες του προϋπολογισμού για την εκπαίδευση το 2013

Κατανομή πιστώσεων Τακτικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Κατανομή προϋπολογισμού
Πηγή: alfavita

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό και την εκπαίδευση

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Νομού Αχαϊας και το Σύλλογο Φίλων Μουσείου Επιστημών Τεχνολογίας διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Εθελοντισμός και Εκπαίδευση» την ερχόμενη Κυριακή 9/12/2012, στις 18.00.

Φιλική συνάντηση Goalball

Η αθλητική ένωση τυφλών ΠΥΡΣΟΣ διοργανώνει φιλική συνάντηση goalball το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου στο αθλητικό κέντρο Κ.Α.Π.Π.Α.2000 στην Περαία. 
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2310850221, 6972884154 και στο email pirsos1977@yahoo.gr.
Πηγή: facebook

Πρόσωπο: Ana Fanlo Vicente

Η Ana είναι η νικήτρια του διαγωνισμού "Peace, Europe, Future" στην κατηγορία 8-12 ετών. Όσοι έχετε πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο facebook διαβάστε τη μικρή συνέντευξη που έδωσε. Η εικόνα είναι το έργο με το οποίο διακρίθηκε η Ana, στην οποία αποτύπωσε την ειρήνη ως τη μηχανή που κινεί την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάθε κράτος μέλος αποτελεί σημαντικό μέρος της μηχανής και εάν σταματήσει ένα να λειτουργεί, σταματάει όλος ο μηχανισμός.

Τα παραμύθια μας: Κείμενα και εικόνες, άλλοτε και σήμερα

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Τα παραμύθια μας: Κείμενα και εικόνες, άλλοτε και σήμερα», θα πραγματοποιηθούν στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο) την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:30.