Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Παζλ Εγκεφάλου

Μεταφορτώστε δωρεάν το παζλ εγκεφάλου και διδάξτε να μέρη του με ένα διαφορετικό τρόπο!

17ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΚΒ' Πνευματικού Μαϊου 2012 'Η Πολιτιστική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης', προκηρύσσει το 17ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Tο γνωστό π (=3,14...) σε μουσική παρουσίαση

Σεμινάριο με θέμα: “Διαγνωστικές τεχνικές στην επιστήμη της συντήρησης Έργων Τέχνης”

Η Β΄ Κατεύθυνση του Διατμηματικού Προγράμματος Mεταπτυχιακών Σπουδών της Πολυτεχνικής Σχολής του Aριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ» οργανώνει Σεμινάριο με θέμα: “Διαγνωστικές τεχνικές στην επιστήμη της συντήρησης Έργων Τέχνης”,το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2012 .

«Ο ποντικός και η θυγατέρα του»: Θέατρο σκιών για μικρούς και μεγάλους

Το παραμυθόδραμα του Μιχάλη Χατζάκη, «Ο ποντικός και η θυγατέρα του» παρουσιάζεται τις Κυριακές του Γενάρη, από το Έντεχνο Θέατρο Σκιών της Άννας Αρβανίτη, στο χώρο του εργαστηρίου ζωγραφικής και δημιουργικής έκφρασης «Kristiboni».

Λέσχη ανάγνωσης 1ου εσπερινού ΕΠΑΛ Περιστερίου

ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ: ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Ξέρεις από τί γίνεται το χρήμα που χρησιμοποιούμε; Γνωρίζεις τους μηχανισμούς του καπιταλισμού;
Πίστευες ότι Το Κεφάλαιο, το μείζον έργο του Μαρξ, ήταν τόσο δύσκολο όσο και τα... κινέζικα; Ε, λοιπόν, ορίστε η διασκευή αυτού του κλασικού έργου σε γιαπωνέζικο manga. Με βάση μια ιστορία απλή - ένας μικροτυροκόμος δημιουργεί το εργοστάσιό του - το κόμικς περιγράφει τι είναι ο καπιταλισμός.

Μαθηματική εβδομάδα από το παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΜΕ

Δείτε τις δραστηριότητες του παραρτήματος της Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για την Μαθηματική εβδομάδα στις 7,8,9,10 Μαρτίου 2012.Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.
1ο δισέλιδο Μαθηματικής Εβδομάδας 2012
 

Εκδήλωση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης (ΠΕΑμΣΚΠ)

Το γραφείο Ενημέρωσης & Υποστήριξης της Πανθεσσαλικής Ένωσης ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας σας προσκαλεί σε μια ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης γύρω από τις δράσεις του και τον εθελοντισμό , την ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 και ώρα 18.30μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.