Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Δωρεάν βιβλίο δραστηριοτήτων Cars

Στο DisneyFamily.com προσφέρεται δωρεάν ένα βιβλίο δραστηριοτήτων εμπνευσμένο από την ταινία Cars. Μπορείτε να το μεταφορτώσετε από εδώ.
 

Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας MESUP σε Ελλάδα και Κύπρο

Στο πλαίσιο του έργου Διασυνοριακή Καθοδήγηση για τη Δικτύωση και Ανάπτυξη Νέων Καινοτόμων Επιχειρήσεων – Mentoring Startups (MESUP) ανακοινώθηκε ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας MESUP.

Βαφοπούλειο: Εκδηλώσεις Ιανουαρίου 2013

«Αποτυπώματα» Η βυζαντινή Θεσσαλονίκη μέσα από φωτογραφίες και σχέδια της Βρετανικής Σχολής Αθηνών, 1888 – 1910. Εγκαίνια έκθεσης.
Διοργανώνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Βυζαντινών Ερευνών του Α.Π.Θ.
Διάρκεια έκθεσης: 5/12/2012 – 31/1/2013
(Αίθουσες Α’ και Β΄ Εικαστικών Εκδηλώσεων 5ου ορόφου)

Ανάπτυξη γραπτής γλώσσας για Κωφούς και βαρήκοους μαθητές

Η έρευνα της κ. Ειρήνης Ανδρικοπούλου "Ανάπτυξη γραπτής γλώσσας για Κωφούς και βαρήκοους μαθητές" παρουσιάζει τα στάδια για την ανάπτυξη γραπτής γλώσσας ενός προγράμματος που εφαρμόζει η συγγραφέας στο σχολικό πλαίσιο του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Κωφών-Βαρηκόων Αργυρούπολης τόσο σε τάξεις διδασκαλίας στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο.
Διαβάστε και μεταφορτώστε το κείμενο από εδώ.

Η Ώρα του Παραμυθιού στις Παιδικές Βιβλιοθήκες

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά του Νηπιαγωγείου αλλά και του Δημοτικού.  Στηρίζεται κυρίως στην προφορική αφήγηση και έχει στόχο την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων, την καλλιέργεια της φαντασίας τους και την ενίσχυση της κριτικής τους σκέψης.  Η παρουσίαση του προγράμματος θα πλαισιωθεί με ζωγραφική, χειροτεχνίες και θεατρικό παιχνίδι.

"Μιστέρο Μπούφο" με διερμηνεία στη νοηματική

Μια παράσταση βασισμένη στα κείμενα και τη θεατρική έρευνα των Dario Fo & Franca Rame, που για δύο μόνο βραδιές, παρουσιάζεται με ταυτόχρονη διερμηνεία στη ελληνική νοηματική γλώσσα.

«Teenage angst»: Έφηβοι δημιουργοί από όλη την Ελλάδα εκθέτουν τα έργα τους

Για 2η συνεχή χρονιά, η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Φορέα «ΔΥΝΑΜΟ project – space», διοργανώνει την έκθεση «Τeenage Αngst», με έργα νέων δημιουργών από όλη τη χώρα, ηλικίας 15 έως 18 ετών.

Μαθήτρια νάρκωσε τους γονείς της για να μπει στο Διαδίκτυο

Μαθήτρια στην Καλιφόρνια κατηγορείται ότι νάρκωσε τους γονείς της για να μπορεί να σερφάρει ανενόχλητη στο Διαδίκτυο μαζί με ένα φίλο της.

Δωρεάν Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας από το Κέντρο Ημέρας Ν. Λευκάδας

ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.30π.μ. – 2.00μ.μ.

Κοινωνικό φροντιστήριο στην Αμαλιάδα

Από 7/1/2013 έως και 21/1/2013 θα έχουν το δικαίωμα γονείς στην Αμαλιάδα να καταθέτουν αιτήσεις προκειμένου να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.
Για το ζήτημα της έναρξης των μαθημάτων και της υποβολής αιτήσεων συγκλήθηκε η αρμόδια Οργανωτική Επιτροπή.