Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Γαβγίσματα στον κόσμο

Χριστουγεννιάτικα πρότυπα

Ακόμη μία ιστοσελίδα που προσφέρει σε εκτυπώσιμη μορφή χριστουγεννιάτικα πρότυπα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει μαγάλη κατανάλωση μελανιών, έαν τα εκτυπώσετε στη μορφή που δίνονται. Δεν σας φοβόμαστε όμως, όλο και κάτι θα σκαρφιστείτε!!

Και ο ποντικός... χορεύει



κείμενο της Ζέφης Κληρονόμου, στο τaλκ


Κλειστήκατε σπίτι γιατί βρέχει, κάνει κρύο και δεν έχετε διάθεση να πάρετε τους δρόμους με τα παιδιά μια μέρα με κακοκαιρία και καταχνιά; Δεν είναι ανάγκη να γίνουν τα νεύρα σας κρόσσια μέσα στους τέσσερις τοίχους ούτε να πατήσετε από το πρώτο δεκάλεπτο το οn στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή. Δοκιμάστε 12+1 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σαλόνι παρέα με τα παιδιά: από κατασκήνωση και παράσταση Καραγκιόζη έως παιχνίδια με την ηλεκτρική σκούπα!

Προβολή: Privilege (ASL)


Γιορτή Χριστουγέννων- Παιδί & Οικογένεια

ΔΩΣΤΕ ΑΓΑΠΗ -ΔΩΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ
Φέρνουμε τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στις οικογένειες που δεν μπορούν να γιορτάσουν
Ας υποστηρίξουμε όλοι τη γιορτή των Χριστουγέννων που θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Δεκεμβρίου, ημέρες Παρασκευή & Σάββατο αντίστοιχα, στην οδό Βείκου 79 στο Κουκάκι.

Εκδηλώσεις Ελληνικής Εταιρίας Θεραπευτικής Ιππασία

101 ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια

Το everything etsy συνηθίζει να συγκροτεί λίστες με 101 στοιχεία. Ξεχωρίσαμε για εσάς 101 ιδέες για να κατασκευάσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια, αλλά και 101 πηγές για δωρεάν πατρόν (εκτυπώσιμα) με θεματολογία, τι άλλο, τα Χριστούγεννα! Καλή πλοήγηση!!!

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου γυναικών 5x5

Δωρεάν πατρόν για χριστουγεννιάτικες κατασκευές

Το ιστολόγιο "είμαι παιδί" συγκέντρωσε "10 όμορφες 3D χριστουγεννιάτικες κατασκευές για τα παιδιά, τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν σε pdf αρχείο και να τις εκτυπώσετε". Δείτε αναλυτικά τις επιλογές εδώ.

Ιστότοπος: State English teacher's Union of Serres

Πολύ ενδιαφέρουσα και πλούσια η σελίδα State English teacher's Union of Serres. Κάντε μια βολτίτσα και enjoy! 

Ν. Σαραντάκος: Το γράμμα Ν και οι εγκεφαλικοί κραδασμοί των ελλαδεμπόρων

Το ξέρατε ότι κάθε φορά που προφέρετε παρατεταμένα το Ν ο εγκέφαλός σας δονείται και βελτιώνεται η οξυγόνωσή του; Αν δεν το ξέρετε, δεν θα έχετε διαβάσει την τελευταία σαχλαμάρα που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στο ελληνικό Διαδίκτυο και που θα είναι το αντικείμενο του σημερινού μας άρθρου, που θα το έγραφα έτσι κι αλλιώς, μια και η μυθοκτονία είναι το χόμπι μου, αλλά το επιτάχυνα επειδή μού το ζήτησαν αρκετοί φίλοι.

Οι βραχείες λίστες για τα Bραβεία Παιδικού Βιβλίου

Ανακοινώθηκαν οι βραχείες λίστες για τα Κρατικά Βραβεία Παιδικού Βιβλίου 2011 από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Κατασκευή: στεφάνι από νιφάδες... δημητριακών

Πρωτότυπο; Έτσι νομίζουμε κι εμείς!! Θα χρειαστείτε: 
6 κούπες νιφάδες δημητριακών
600γρ περίπου ζαχαρωτά
1 πλάκα λιωμένο βούτυρο
1/2 κούπα κόκκινα κουφετάκια/ καραμελίτσες
1 κόκκινη λωρίδα ζελατίνης φρούτων
πράσινο χρώμα για τρόφιμα

Κατασκευή: χαρτοαστέρια

Δείτε αναλυτικά τον τρόπο κατασκευής των αστεριών της φωτογραφίας και φτιάξτε τα για να στολίσετε την τάξη, το σπίτι ή απλά για να περάσετε όμορφα το χρόνο σας! 

5ο Συνανθρωπικό Πάρτυ Κ.Ε.Ν.Γ

Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας διοργανώνει ένα συνανθρωπικό πάρτυ στις 13 Δεκεμβρίου στο 8ball στις 20:00 στα λαδάδικα με stand up comedy show!

Ιστότοπος: GreekusedBooks

Η GreekusedBooks δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό να διευκολύνει την αγορά και πώληση πανεπιστημιακών βιβλίων κυρίως μεταξύ φοιτητών. Στόχος μας είναι ο ιστοχώρος αυτός να αποτελέσει σημείο επαφής για τους φοιτητές (και όχι μόνο) που επιθυμούν να πουλήσουν ή/και να αγοράσουν μεταχειρισμένα πανεπιστημιακά ή άλλα βιβλία.

«ΘΕΟΤΟΚΟΣ»: Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά

Προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες μας για τα άτομα με Νοητική Υστέρηση, το «ΘΕΟΤΟΚΟΣ» διργανώνει την ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στο σταθμό Συντάγματος.

Θεατρική παράσταση «Φάρου Τυφλών της Ελλάδος»

Η Θεατρική Ομάδα του «Φάρου Τυφλών της Ελλάδος» παρουσιάζει στις 18 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Φ.Τ.Ε. «Λυκούργος Καλλέργης» (Αθηνάς 17 & Δοϊράνης, 17673, Καλλιθέα) το έργο «Η Γκόλφω έπιασε πάτο».