Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Σοκολατένιο κέικ σε 5 λεπτά!!

Διαβάσαμε σήμερα στο "Είμαι μαμά" τη συνταγή για το κέικ της φωτογραφίας:
Έχετε φούρνο μικροκυμάτων;
Έχετε μία κούπα μεγάλη;
Έχετε…

Δωρεάν ξεναγήσεις στην Κνωσό

Ξεναγήσεις θα γίνονται από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού,από τα μέλη του Συμβουλίου της 1ης Δημοτικής Κοινότητας και την πρόεδρο Ελένη Κλειδά. Η πρώτη ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011. Σημείο συνάντησης και εκκίνησης θα είναι ο προαύλειος χώρος της Κνωσού στις 11.00 π.μ.

Διανυκτερεύοντας σε μουσεία της Θεσσαλονίκης

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας & Τουρισμού επαναλαμβάνει την πρωτότυπη δράση με τίτλο «Διανυκτέρευση στο Μουσείο», το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου σε 10 μουσεία. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα κατά το οποίο τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των μουσείων και θα απασχοληθούν με εκπαιδευτικά προγράμματα από εξειδικευμένο προσωπικό.

Ανησυχία από τα περιστατικά οnline παρενόχλησης μαθητών στην Ελλάδα

Πληθαίνουν στη χώρα μας τα κρούσματα ηλεκτρονικής παρενόχλησης μαθητών από συνομηλίκους τους μέσω των κοινωνικών δικτύων του Ίντερνετ. Τα περιστατικά αυτά μεταφέρονται ακόμη και μέσα στις σχολικές αίθουσες, όπου οι μαθητές σερφάρουν στο Διαδίκτυο από το κινητό τους τηλέφωνο, παρά την απαγόρευση από τον σχολικό κανονισμό.

Run & Out: Ένα νέο άθλημα made in Greece

Το Run & Out είναι ένα τελείως καινούριο άθλημα που επινοήθηκε το 2009 στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων με εμπνευστή τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής Μιχάλης Μερτζιανίδης. Η εξέλιξή του ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, καθώς τα παιδιά δέθηκαν μαζί του, το αγάπησαν και πλέον ζητούν να παίξουν σε κάθε ευκαιρία.