Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Υλικό αγγλικών για τα Χριστούγεννα

Το British Council διαθέτει μια ποικιλία διασκεδαστικών δραστηριοτήτων με θέμα τα Χριστούγεννα στο LearnEnglish Kids και LearnEnglish Central. Δείτε τις επιλογές που έχετε σε παιχνίδια, τραγούδια, ιστορίες και άλλα και μοιραστείτε το υλικό με τους μαθητές σας. Μην ξεχάσετε να δείτε επίσης αυτό για τα Χριστούγεννα και τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα.

Εθνικό Ιδρυμα Κωφών: εποχιακό προσωπικό

Ζητείται εποχιακό προσωπικό από το Εθνικό Ιδρυμα Κωφών. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο alfavita

Κάσπερ: το λευκό πούμα


Γεια σας! Είμαι ο Casper, το μικρό σπάνιο λευκό πούμα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου. Πιθανότατα είμαι το πρώτο πούμα στον κόσμο που έχει το δικό του blog.

Σερραίες Μανούλες: Σειρά σου να παίξεις

2ο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar Βελανιδιάς

Όπως πέρυσι τα Χριστούγεννα,έτσι και φέτος, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο χώρο της Βελανιδιάς, Γ.Παπανδρέου 27 (πρώην Ανθέων) Ώρες λειτουργίας: 9.30 το πρωί έως 10.00 το βράδυ

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πολιτιστικού Συλλόγου Ξυλόπολης - Χριστούγεννα 2011

Πηγή: facebook

Διαγωνισμός λυρικού τραγουδιού από το σωματείο «Υποτροφίες Μαρία Κάλλας»

Το Σωματείο ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ προκηρύσσει Διαγωνισμό Λυρικού Τραγουδιού για τη χορήγηση μιας υποτροφίας τελειοποίησης σπουδών σε Ανώτατο Μουσικό Ίδρυμα του εξωτερικού κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012 - 2013. Η υποτροφία δίδεται στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ο οποίος υπήρξε βασικό ιδρυτικό μέλος, Πρόεδρος και χορηγός του Σωματείου επί μία 50ετία.

Υποτροφίες από το Ίδρυμα ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ

Κατάθλιψη & διαδίκτυο

Τάση στην απομόνωση και την εσωστρέφεια εκδηλώνουν τα άτομα που είναι εθισμένα στο διαδίκτυο ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Οπως αναφέρουν μελέτες, όσοι έχουν εθισμό με το internet παρουσιάζουν συννοσηρότητα σε ποσοστό 60%, σε άγχος, κατάθλιψη και κατάχρηση ουσιών. 

Συνταγή: Μπισκότα με μερέντα

Η Νίκη Καβαδάτου επέστρεψε στο eimaimama με μια κολαστική συνταγή για μπισκότα μερέντας. Για ρίξτε μια ματιά εδώ (η φωτογραφία είναι από το eimaimama, καθώς εμείς είμαστε ακαμάτρες και δεν τη φτιάξαμε τη συνταγή ακόμη). 

Πρότυπα Εκπαιδευτήρια: Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2011

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και το προσωπικό των Προτύπων Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούν την Κυριακή 11-12-2011 στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι από τις 10.00 ως τις 16.00 στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων.

Έκτη Αίσθηση - ΕΤ3 - Τρέιλερ για εκπομπή 14-12-2011

Αθήνα: Δράσεις πολιτισμού για ευπαθείς οικονομικά ομάδες

«Μήνα πολιτισμού» αφιερωμένο σε οικονομικά και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες ανακηρύσσουν τον Δεκέμβριο δεκατρείς πολιτιστικοί φορείς της Αθήνας παρέχοντας εκδηλώσεις (παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, κινηματογραφικές προβολές κ. α.) με ελεύθερη είσοδο για άτομα που αγαπούν την τέχνη, θέλουν να παρακολουθούν τον πολιτισμό αλλά οι συγκυρίες δεν τους το επιτρέπουν. 

Εκρηξη εφηβικού θεάτρου

Η «Ελένη» του Ευριπίδη και οι αριστοφανικοί «Ορνιθες» βγαίνουν από τις σελίδες των σχολικών βιβλίων για να αναζητήσουν, από σκηνής, μια καλύτερη κοινωνία. Πιο πέρα, μια παρέα εφήβων ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό μιας καθηγήτριας και ο Ρωμαίος ζει τον εφηβικό του έρωτα με την Ιουλιέτα...

Ημέρες Γιορτής στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας



Η γιορταστική ατμόσφαιρα ξεκινάει στη Βιβλιοθήκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκδηλώσεις με θέματα στο πνεύμα των γιορτινών ημερών. Για το Δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουμε ετοιμάσει μια σειρά από δραστηριότητες για μικρά και… μεγάλα παιδιά. Ελάτε με τους γονείς και τους φίλους σας…