Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Εκδηλώσεις: Η πόλη... το σπίτι μας (10 -11/ 06/ 2017)

"Η πόλη ...το σπίτι μας": Διήμερο εκδηλώσεων στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
10 & 11 Ιουνίου 2017
Η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος – ΠΕΕΒΕ, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας» και το Κολλέγιο Ανατόλια ενώνουν τις δυνάμεις τους και προγραμματίζουν μία σειρά δράσεων και εκδηλώσεων στον χώρο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης με θέμα «Η πόλη…το σπίτι μας».

Learning Business: "Επιχειρηματικότητα και Επαγγελματικός Προσανατολισμός στα σχολεία της χώρας"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Learning Business, το καινοτόμο πρόγραμμα αρχικού επαγγελματικού προσανατολισμού κι επικοινωνίας των επιχειρήσεων με τη μαθητική κοινότητα σε καιρούς έντονης ανεργίας.

Κατά το σχολικό έτος 2016/17 πάνω από 7.000 μαθητές γυμνασίων και λυκείων σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καλαμάτα, Πάτρα συναντήθηκαν με έμπειρους managers κι επιχειρηματίες και ενημερώθηκαν για βασικές έννοιες της αγοράς.

"ΑΛΜΑ": Ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά με αναπηρία

Με δύο νέα προγράμματα εμπλουτίζει τις δράσεις του, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ». Το πρόγραμμα «θέλω να εργαστώ!» και το «ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα 12+».

Ο σύλλογος «ΑΛΜΑ», από το 1996, οργανώνει προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικους με αναπηρία (αυτισμό και νοητική υστέρηση)