Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Στο Ιντερνετ αναρτήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, οι βαθμοί των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ. Οι βαθμολογίες αναρτήθηκαν επίσης σε όλα τα λύκεια της χώρας. Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν στο υπουργείο οι διαδικασίες επεξεργασίας προφορικών-γραπτών βαθμών, ώστε να γίνει ο υπολογισμός του γενικού βαθμού πρόσβασης στις σχολές και τα τμήματα όλων όσων έλαβαν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

MentorΜob



Πανελλήνιος ποιητικός διαγωνισμός για τη Θεσσαλονίκη

Πανελλήνιο ποιητικό διαγωνισμό για τη Θεσσαλονίκη προκηρύσσει το Δ.Σ του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ».
Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, από την Ελλάδα, την Κύπρο ή το εξωτερικό στέλνοντας ένα ποίημα στη Διεύθυνση του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου «Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο» Βαφοπούλου 3 Θεσσαλονίκη ΤΚ 54646

Επανάσταση στην εκπαίδευση ετοιμάζουν Χάρβαρντ, ΜΙΤ, Στάνφορντ και Πρίνστον

Μια νέα εποχή στην ανώτατη εκπαίδευση ξεκινά τον Σεπτέμβριο με πρωτοπόρα τέσσερα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο: Χάρβαρντ, ΜΙΤ, Στάνφορντ και Πρίνστον ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν τα μαθήματά τους online σε ένα εκατομμύριο φοιτητές προετοιμάζοντας το πανεπιστήμιο του μέλλοντος.

Ιστότοπος: Ειδικό Γυμνάσιο Κωφών & Βαρηκόων

Tο Ειδικό Γυμνάσιο Κωφών & Βαρηκόων ιδρύθηκε το 1973 μαζί με το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Κωφών & Βαρηκόων ως ιδιωτικό σχολείο του φιλανθρωπικού Συλλόγου Προνοίας Κωφαλάλων και λειτούργησε αρχικά σε μισθωμένο κτήριο στην Φιλοθέη και μετέπειτα στην Εκάλη, μαζί με το οικοτροφείο που φιλοξενούσε κωφούς και βαρήκοους μαθητές από την επαρχία.

Θερμοπληξία

Βλάβες από θερμότητα προκαλούνται από αδυναμία του οργανισμού να διατηρήσει τη θερμοκρασία του εντός των φυσιολογικών ορίων, διότι εκτίθεται επί μακρόν σε υψηλή θερμοκρασία ή παράγει υψηλή θερμοκρασία ή δεν είναι σε θέση να την αποβάλλει.

Αυτοδίκαιη απόλυση προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπ/κων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Αυτοδίκαιη απόλυση προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπ/κων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και εκπαιδευτικών που απασχολήθηκαν στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων πράξεων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς κατά το διδακτικό έτος 2010-11.
Το κείμενο της απόφασης μπορείτε να το βρείτε εδώ.