Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτι στο ΝΟΗΣΙΣ

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, 11.00 – 14.00 

17 Μαΐου ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις – Τί ισχύει για τους υποψήφιους με αναπηρία

Στις 17 Μαΐου αρχίζουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση στις 15 Μαΐου λήγουν τα μαθήματα του σχολικού έτους 2012-2013 και στις 16 Μαΐου ολοκληρώνεται η διαδικασία έκδοσης και αποστολής των στοιχείων των υποψηφίων από τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια προς τα οικεία Εξεταστικά κέντρα.

Δράσεις κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού την 6η Μαρτίου 2013

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας των μαθητών/τριών, έχει ιδρύσει το Παρατηρητήριο κατά της Σχολικής βίας και του εκφοβισμού και έχει δρομολογήσει σειρά σχετικών δράσεων.

Μαθητεία και πρακτική άσκηση για τους νέους της ΕΕ

Όλοι οι νέοι κάτω των 25 ετών θα μπορούν να επωφεληθούν από προγράμματα συνεχούς κατάρτισης, πρακτικής άσκησης ή μαθητείας κατά τους τέσσερις μήνες μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους ή αφού χάσουν τη δουλειά τους, αποφάσισαν χτες οι υπουργοί Εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Atenistas - H Αλίκη στη χώρα των Πετραλώνων

Οδός Υλλέων, ένα πολύ μικρό δρομάκι κάτω απ’ τον Σταθμό των Πετραλώνων, ένα παρατημένο παρκάκι, αυτά τα δεδομένα που μας ήρθανε στην φόρμα “σημείο επέμβασης” στη σελίδα μας.