Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία & Μαθησιακές Δυσκολίες: Ομάδες Υποστήριξης Γονέων

Ο Σύλλογός μας, στην προσπάθεια που κάνει για ουσιαστική βοήθεια σε γονείς και παιδία με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες, διοργανώνει και φέτος ομάδες υποστήριξης γονέων και παιδιών.
Οι ομάδες παιδιών χωρίζονται σε δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Οι ομάδες των γονέων χωρίζονται σε παλιούς και νέους.

Εκδηλώσεις για παιδιά στο ΟΞΥΓΟΝΟ

Το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη) προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία των Ναταλί Ντελεμπάρ και Ορελί Μπλανς
ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ
ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΟΥ
ΕΓΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο: Ξεναγήσεις στη νοηματική

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο οργανώνει ξεναγήσεις με την ελληνική, διεθνή και αμερικανική νοηματική γλώσσα στους κωφούς επισκέπτες και τουρίστες.

Η σεξουαλική εκπαίδευση και οι έφηβες μητέρες

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, τα πιο αναλυτικά προγράμματα σεξουαλικής εκπαίδευσης είχαν χαμηλότερα ποσοστά κυήσεων στις έφηβες γυναίκες, αν και τα αποτελέσματα φαίνεται να εξηγούνται καλύτερα από τις θρησκευτικές και τις πολιτικοκοινωνικές διαφορές των περιοχών και όχι τόσο από την ίδια τη σεξουαλική εκπαίδευση.

Πολυφωνική Πάτρας: Δημιουργείται Παιδική Ορχήστρα

Νέα δραστηριότητα προσθέτει στο δυναμικό της η Πολυφωνική. Αυτή τη φορά έχει σχέση με την Ορχηστρική μουσική, αφού η δημιουργία Παιδικής Ορχήστρας, η οποία θα λειτουργήσει από τις αρχές του Οκτωβρίου, θα ενισχύσει τη δημιουργικότητα των παιδιών, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της ορχηστρικής σκέψης.

Νηπιαγωγοί προσφέρουν δωρεάν baby sitting για να μπορούν οι γονείς να κάνουν... σεξ

Δύο ώρες δωρεάν baby sitting προσέφεραν την περασμένη Πέμπτη το βράδυ οι εργαζόμενοι σε ένα παιδικό σταθμό στη Δανία, προκειμένου οι γονείς να βρουν ελεύθερο χρόνο για να κάνουν σεξ.