Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Προβολή: Sarah Kay "If I should have a daughter"


Τοκετός: Αυτά που δεν σας έχει πει κανείς για μετά τη γέννα

Η εγκυμοσύνη σε λίγο φτάνει στο τέλος της και μια νέα φάση στη ζωή σας ξεκινά. Είστε σίγουρη ότι ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε;
της Ελένης Καραγιάννη

Κ.Θ.Β.Ε Audition για χορευτές

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα χρειαστεί επαγγελματίες χορευτές, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 22-30 ετών για τη χειμερινή του παραγωγή «Άγαμοι Θύται….στο Δημόσιο».

Οι χορευτές θα συναντήσουν τη χορογράφο και τον σκηνοθέτη της παράστασης την Τετάρτη 14/9/2011 στο Βασιλικό Θέατρο (παραλία, δίπλα στον Λευκό Πύργο) στην αίθουσα δοκιμών (Επίπεδο -3).

Άποψη: Τζίνα Δαβιλά "Σχολικά βιβλία: σιγά την έλλειψη"

Να ξεκαθαρίσω ότι λατρεύω τη μυρωδιά των βιβλίων, ακόμα και αν είναι από υλικό που σε κάνει να ανατριχιάζεις. Χώνω την καθόλου γαλλική μυτούλα μου εκεί μέσα και απαθανατίζω οσφρητικά τις σελίδες τους. Η χαρά μου ως μαθήτρια και ως μάνα ήταν η επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο, επιπροσθέτως και τα σχολικά βιβλία, όπου την ήμερα της παραλαβής στηνόταν ένα πανηγύρι ‘ντυσίματος’ που απλωνόταν στο τραπέζι της κουζίνας και επεκτεινόταν σε όποιο χώρο και αντικείμενο του σπιτιού μπορούσε κάποιος να απλώσει το διάφανο αυτοκόλλητο.

Η τέχνη με στόχο την πρόληψη ... σε 12 συναντήσεις (για παιδιά)

Tα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να προάγουν την ψυχική τους υγεία, μέσα από τις ποικίλες δυνατότητες που προσφέρουν οι μύθοι, τα παραμύθια, οι κατασκευές, η ζωγραφική, η φωτογραφία και οι τεχνικές του δράματος.

Eκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer

Μήνα εκδηλώσεων για τη Νόσο Alzheimer, διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νόσου Alzheimer (21 Σεπτεμβρίου 2011).