Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Σχολική φοβία

Τα παιδιά που έχουν αυτήν τη φοβία προτιμούν να μείνουν στο σπίτι μαζί με τον γονέα
Συχνά είναι ανασφαλή, ευαίσθητα και δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους. Δείχνουν αγχωμένα και μπορεί να εμφανίσουν κάποιο σωματικό σύμπτωμα στην ιδέα ότι θα πάνε σχολείο…

Θα «καταλαβαίνουν» χειρονομίες οι μελλοντικές συσκευές της Apple

Τον δρόμο για την ανάπτυξη συσκευών που θα αντιλαμβάνονται τις χειρονομίες του χρήστη άνοιξε η Apple, ανακοινώνοντας ότι εξαγόρασε την ισραηλινή εταιρεία PrimeSense. Με την επίσημη ανακοίνωση η αμερικανική εταιρεία ουσιαστικά επιβεβαίωσε την είδηση που πρώτο είχε αποκαλύψει το σάιτ τεχνολογίας AllThingsD, επαληθεύοντας επίσης ότι το ποσό εξαγοράς ήταν 345 εκατ. δολάρια.

Τα μωρομάντηλα δεν είναι μόνο για τα παιδιά -15 άγνωστες χρήσεις τους που λύνουν τα χέρια

Οσες γυναίκες έχουν μωρό γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα μωρομάντηλα δεν χρησιμεύουν μόνο για την υγιεινή του παιδιού. Εχοντας βρεθεί μπροστά σε αρκετές δύσκολες καταστάσεις και έχοντας μαζί τους τα μαγικά αυτά μαντηλάκια έχουν ανακαλύψει και άλλες χρήσεις τους. Για όσες γυναίκες δεν έχουν παιδιά και αγνοούν τη χρησιμότητα των υγρών μαντηλιών παρακάτω παρουσιάζονται 15 χρήσεις τους που δεν... έχουν φανταστεί.

Προβολή: I can't wait to grow up



Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τη "ΧΑΡΑ"

7 τρόποι για να αποφύγετε τις «κρίσεις υστερίας» του παιδιού σας

Όλα τα παιδάκια, ακόμη και τα πιο ήρεμα, περνούν τις κρίσεις τους. Και όλες οι μαμάδες νιώθουν απόγνωση μπροστά στην ένταση των συναισθημάτων τους. Συμβουλές προς μαμάδες, λοιπόν! Για τη διατήρηση του χαμόγελου.

«Κάλαντα και παραμύθια του Δωδεκαημέρου» με την Ανθή Θάνου και τον Παναγιώτη Κούλελη

Τρυφερά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια ξεδιπλώνουν ένα μαγικό χαλί ευχών που στ αλήθεια όποιος τα ακουμπήσει τ’ όνειρο του βγαίνει αληθινό, η επιθυμία του πραγματοποιείται. Έτσι μιαν ακαμάτρα γίνεται βασιλοπούλα, ένα γυμνό παιδί βρίσκει την καλύτερη φορεσιά για να βάλει ανήμερα του Χριστού και κάποιος ακόμα βρίσκει την ευτυχία και… οι καλικάντζαροι, σουτ έρχονται!!!
Παραδόσεις, παραμύθια και κάλαντα απ όλη την Ελλάδα συνθέτουν την παράσταση