Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Έλα να φτιάξουμε τον κήπο της βιβλιοθήκης»

«Έλα να φτιάξουμε τον κήπο της βιβλιοθήκης»
Διαδρομές με πυξίδα την βιβλιοθήκη στην Καλαμαριά

Για παιδιά 7-12 ετών,
με προεγγραφή στη βιβλιοθήκη.

Θέλεις να ομορφύνεις το κήπο της βιβλιοθήκης;

Αναλφαβητισμός στον 21ο αιώνα

"Οι αναλφάβητοι του 21ου αιώνα δεν θα είναι αυτοί που δεν μπορούν να διαβάσουν και να γράψουν, αλλά όσοι δεν μπορούν να μάθουν, να ξεμάθουν και να ξαναμάθουν". 
Alvin Toffler

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου δίνει φωνή στο «Μαργαρίτα»

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 20.00 στο μαγευτικό κήπο του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας στην Π. Πεντέλη, τo Eργαστήρι Ειδικής Αγωγής για νέους με νοητική υστέρηση «Μαργαρίτα» διοργανώνει την ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του με σκοπό την προβολή και ενίσχυση του έργου του.

Το παιχνίδι με τα παιδιά μειώνει το στρες των ανύπαντρων μητέρων

Γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους και θέλουν να μειώσουν το επίπεδο στρες θα πρέπει να περνούν περισσότερο χρόνο διαβάζοντας και παίζοντας παιχνίδια με αυτά, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Εγγραφές σπουδαστών στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Περιστερίου

Το Σ.Δ.Ε. Περιστερίου δέχεται έγγραφές μαθητών για τον πρώτο κύκλο σπουδών.
Στο Σ.Δ.Ε. Περιστερίου μπορούν να φοιτήσουν ενήλικες μαθητές που δεν έχουν ολοκληρώσει το γυμνάσιο. Μετά και την ολοκλήρωση των σπουδών τους αποκτούν απολυτήριο τίτλο γυμνασιακής εκπαίδευσης. Η φοίτηση είναι διετής και πραγματοποιείται απογευματινές ώρες (17.00-20.30)

Ατομικό δελτίο υγείας, για την Α’ δημοτικού

Ξέρετε ποιες εξετάσεις πρέπει να έχει κάνει το παιδάκι σας για να γραφτεί στην Α' δημοτικού;

του Γεώργιου Παυλίδη, παιδίατρου-νεογνολόγου, www.pavlidispednut.gr

Διαδικασίες εγγραφής εταιριών, αποφοίτων στο πρόγραμμα «Μαθητεία για Αποφοίτους»

Συνεχίζονται οι εγγραφές επιχειρήσεων στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ Προγράμματος «Μαθητεία για Αποφοίτους», μέσα από το οποίο θα δίνεται ευκαιρία σε νέους Αποφοίτους Τεχνικής Εκπαίδευσης των τελευταίων 2-3 ετών, να αποκτήσουν την πρώτη επαφή τους με την αγορά εργασίας, πραγματοποιώντας μαθητεία 6 ωρών ημερησίως σε επιχειρήσεις που προσφέρουν θέσεις μαθητείας. Για την εγγραφή των εταιριών, των αποφοίτων και την επιλογή αυτών, θα τηρηθούν οι ακόλουθες διαδικασίες.

Πόσα δεδομένα δημιουργούνται σε ένα λεπτό;


ATHENS LIVE SCHOOL FESTIVAL 2012.

Με σόλο ροκιές και ηλεκτρικές κιθάρες, 24 νεανικά ροκ συγκροτήματα από γυμνάσια και λύκεια της Αθήνας, ανεβαίνουν στη σκηνή του ATHENS LIVE SCHOOL FESTIVAL 2012.