Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Gallaudet: The Film

15 tips για καλούς τρόπους στο τραπέζι

Το να μάθετε στο παιδάκι σας να έχει καλούς τρόπους στο τραπέζι δεν είναι κάτι δύσκολο. Περισσότερο θα λέγαμε είναι μια συνήθεια στην καθημερινότητά του, ώστε να τρώει σωστά στο σπίτι, αλλά και όταν βρίσκεστε καλεσμένοι σε κάποιο τραπέζι.

Ερασιτεχνική Θεατρική ομάδα Κωφών "Τρελά χρώματα": "Sign with me"

Η Ερασιτεχνική Θεατρική ομάδα Κωφών "Τρελά χρώματα" παρoυσιάζουν το έργο ...sign with me... στις 24,25 26 και 27 Ιουνίου!!! Μια παράσταση εμπνευσμένη απ' το θεατρικό έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου ''Τι γλώσσα μιλάμε Άλμπερτ;" που παιζόταν σε παιδιά που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία και ιδρύματα απ' το θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη (2008-2010)

Καλοκαίρι στο αγρόκτημα

Ένα ψυχαγωγικό, έντονα βιωματικό πρόγραμμα, με εργαστήρια, κηπουρικές εργασίες, γευστικές εκπλήξεις και ομαδικά κινητικά παιχνίδια που εξοικειώνουν τα παιδιά με την υγιεινή διατροφή μέσα από την παραγωγή των προϊόντων του Αγροκτήματος.

Παραμύθι για την οικονομία (για παιδιά)

Το περιοδικό family life εγκαινιάζει μια νέα σειρά βιβλίων με τίτλο «family stories», οι οποίες απευθύνονται στις μαμάδες και στα παιδιά τους και έχουν ως στόχο να ενημερώσουν και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν, μέσα από μια εικονογραφημένη ιστορία.
Σε αυτό το τεύχος η αγαπημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φρατζέσκα Αλεξοπούλου – Πετράκη και η καταξιωμένη εικονογράφος Σίνα Μουταφίδου, σε συνεργασία με την Alpha Bank δημιούργησαν το 1,2,3, Ζήτω η Οικονομία! μία χαρούμενη ιστορία που μαθαίνει σε μικρούς και μεγάλους να αποταμιεύουν.