Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Εφεύρεση: Πάνα μιας χρήσης

Μέχρι πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας από τους μεγαλύτερους μπελάδες των μαμάδων ήταν ότι οι υπάρχουσες πάνες δεν ήταν πολύ πρακτικές. Οι πάνες της εποχής ήταν ουσιαστικά ένα κομμάτι ύφασμα σε ορθογώνιο σχήμα, διπλωμένο στα δύο και πιασμένο με παραμάνα, οι οποίες έπρεπε φυσικά να πλυθούν μετά από κάθε χρήση.

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 29/08/2011 στις 08:00 θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Week Lake Festival 2011 - Αμυμώνη

«Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» σας προσκαλεί στο 5ήμερο φεστιβάλ με τίτλο «Week Lake Festival 2011» (ή «WLf2011»), από 31 Αυγούστου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου 2011, στα ιαματικά λουτρά Πικρολίμνης, 23 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Σχολή Θεραπευτικής Ιππασίας

Η Ε.Ε.Θ.Ι.Ι.Ε. σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιπποθεραπευών και Εκπαιδευτών Θεραπευτικής Ιππασίας (ΠΑ.Σ.Ι.Ε.Θ.Ι.), λειτουργεί για πέμπτη συνεχή χρονιά τη σχολή ιπποθεραπευτών και εκπαιδεύτων θεραπευτικής ιππασίας. Μέσω της σχολής παρέχεται απο τους παραπάνω φορείς, δωρεάν εκπαίδευση αλλά και εργασία, σε φοιτητές και τελοιόφοιτους επαγγελμάτων υγείας (όπως φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους, λογοθεραπεύτες κτλ.). Τηλ. επικ.: 6957-044048