Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ξεκινά η περίοδος υποβολής των μηχανογραφικών

Από σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική πύλη του υπουργείου Παιδείας και να υποβάλουν το Μηχανογραφικό τους Δελτίο.

Καλοκαιρινές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στα Χανιά

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων για τους μικρούς και τους μεγάλους κατοίκους των Χανίων, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (ΔΟΚΟΙΠΠ) καλωσορίζει το καλοκαίρι. Ψυχαγωγικές βραδιές, καλέσματα για φαγητό συνοδεία μουσικής, ομιλίες για θέματα που απασχολούν την τρίτη ηλικία, θεραπευτική γυμναστική και εργαστήρια παραδοσιακού ψωμιού και πίτας θα περιλαμβάνονται στο καθημερινό πρόγραμμα των ένδεκα Κέντρων Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του δήμου. Αντίστοιχα, με παραδοσιακούς χορούς, μαθήματα ξένων γλωσσών, βιωματικά εργαστήρια, θεατρικό παιχνίδι και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων θα περάσουν δημιουργικά αυτό το καλοκαίρι τα παιδιά στα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας και Δημιουργικής Απασχόλησης.

Καλοκαιρινές Εξερευνήσεις 2013 στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τεκμηρίωσης και Δημοσιευμάτων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (Τομέας Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων) σας προσκαλεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στα καλοκαιρινά εργαστήρια για παιδιά. Θα πραγματοποιηθούν δύο κύκλοι εργαστηρίων: 

Καλοκαιρινό παζάρι βιβλίου στο ΟΞΥΓΟΝΟ

Το ΟΞΥΓΟΝΟ σας προσκαλεί στο καλοκαιρινό του παζάρι για να ξεφυλλίσετε και να διαλέξετε τα βιβλία που θα σας κάνουν παρέα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού στην πόλη ή στις διακοπές. 

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο πατάρι του ΟΞΥΓΟΝΟΥ με θέα τη Ρωμαϊκή Αγορά στην Ολύμπου 81, από την Πέμπτη 4 έως το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013. Το παζάρι θα λειτουργεί Τρίτη-Παρασκευή 11:00-19:00 και Σάββατο 10:00-15:00.