Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Βοηθήστε το http://www.disabled.gr/ βάζοντας ένα banner σε ιστοσελίδα

Φίλοι και φίλες, χρειάζομαι τη βοήθειά σας:

Στο http://www.disabled.gr/lib/?page_id=30486 υπάρχουν banners όλων των διαστάσεων και θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να μπουν τέτοια banners σε όσο το δυνατόν περισσότερες ιστοσελίδες, sites και blogs ώστε να μπορούν να ενημερωθούν πιο εύκολα οι χιλιάδες άνθρωποι με σοβαρές αναπηρίες για την ύπαρξη του http://www.disabled.gr/, της ψηφιακής βιβλιοθήκης, του http://news.disabled.gr/ και βέβαια του http://www.disabled.gr/forum/ που το καθένα ξεχωριστά και όλα μαζί αποτελούν εργαλεία επιβίωσης για κάθε άνθρωπο που έχει κάποιο πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για την αναπηρία.
Εάν έχετε ιστοσελίδα βάλτε ένα από τα banners αξίζει τον κόπο. Εάν γνωρίζετε ανθρώπους που έχουν ιστοσελίδες ενημερώστε τους για την ύπαρξη του http://www.disabled.gr/ και ζητήστε τους να βάλουν ένα τέτοιο banner.
Είναι σημαντικό να μπορούν να βρουν το http://www.disabled.gr/ όλοι οι άνθρωποι που αποκτούν κάποια σοβαρή αναπηρία από την πρώτη ημέρα επειδή το http://www.disabled.gr/ είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός και εργαλείο επιβίωσης.

Πολλούς χαιρετισμούς, Νίκος http://www.disabled.gr/

Πηγή: Μήνυμα στους συνδρομητές του newsletter του Αναπηρία Τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου