Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές από το Δωδεκανησιακό ίδρυμα υποτροφιών

Το Δωδεκανησιακό Ίδρυμα Υποτροφιών προκηρύσσει τη χορήγηση 3 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές σε υποψηφίους για απόκτηση τίτλου σε επίπεδο master που είναι δημότες Δήμου Δωδεκανήσου και είναι πρωτοετείς του ακαδημαικού έτους 2010-2011 ή 2011-2012.

2ο Εφηβικό Φεστιβάλ Διαφημίσεων Πρόληψης των Εξαρτήσεων



Το Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ», γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας του με δράσεις πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας που απευθύνονται σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, διοργανώνει, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, το 2ο Εφηβικό Φεστιβάλ Διαφημίσεων Πρόληψης των Εξαρτήσεων. Το φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του πολιτιστικού του Δημαρχείου της Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης 2).

Το «γονίδιο της γιαγιάς» αυξάνει το βάρος του νεογέννητου

Βρετανοί επιστήμονες βρήκαν ένα γονίδιο που, σε μια συγκεκριμένη παραλλαγή του, αν έχει κληρονομηθεί στην μητέρα από τη δική της μητέρα, δηλαδή από τη γιαγιά του μωρού, αυξάνει έως 155 γραμμάρια το βάρος του νεογέννητου παιδιού.

2o Φεστιβάλ Παιδείας Καλαμαριάς

2o Φεστιβάλ Παιδείας Καλαμαριάς
3 - 6 Απριλίου 2012 Δημοτικό Θέατρο 'Ν. Βότσης'

"Ένα ΑΛΜΑ πριν την Ανάσταση"

Με το σύνθημα "Ένα ΑΛΜΑ πριν την Ανάσταση" ο "Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ" μας περιμένει και φέτος στην Μαρίνα Φλοίσβου από 31 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου 2012 από τις 10:00 έως τις 22:00 σε ένα πολύχρωμο πασχαλινό bazaar, που θα μας συναρπάσει!